2013. június 10., hétfő

Gerilla kertészet a sminkszatalonAz essence guerilla gardening fantázianevű limitált termékeit én már nagyon vártam. A barnákat, pirosakat nagyon szeretem, a zöldeket már kevésbé, de ez a kivi zöld szerű körömlakk és szemhéjpúder nagyon megpiszkált. Ezekkel a komfortzónámból kilépek egy kicsit. Kicsit, mert a barnával párosítva már nem is olyan vad, akkor inkább üde, nyári szín a barna mellett:)

A hétvégén startolt a kertészkedős szett és gyorsan be is szereztem amit akartam, mert én mindig lemaradok a limitált kiadásokról és már csak az marad ami nem igazán tetszik. Na de most végre sikerült:D Elő szülinapi ajándék :DDD


Amire nagyon vágytam ugye a neonos, friss zöldek, de egy csoda volt élőben a piros lakk és hát a szőröcskékkel teli kis doboz is kíváncsivá tett:)

my piece of land, plant the planet 
A színek nem meglepő, szépek. Renfelkeznek a megszokott tulajdonságokkal: tartósak, pigmentáltak, építhetőek és tökéletesen passzolnak egymáshoz. A barna szép sötétbarna, ami egy natúr sminkben is megállja a helyét szerintem. A neonos, lime-os zöld élénk színű, pigmentált és a barna szépen kiemeli, még élénkebbé teszi. Nagyon jól el lehet őket dolgozni, puhák és csak kissé porolnak. Amint kisüt a nap lesz velük szép smink is:)

alapozás nélkül is telt a színük:)


floral glam, plant the planet


Ebből a két pici körömlakkból csak úgy árad a napsütés:) A piros, olyan piros mint a legszebb eper, a zöldeskéből pedig a fény árad ezerrel. Ma már fel is kentem a zöldeset. Két rétegben szépen fed, szép a fénye. Tartóssága is olyan lehet mint az eddigiek, de egy biztos kopásmentes 24 órán vagyunk túl :)

mission flowerEz a termék pedig a család cukiság faktora:) Aranyos, kis virágos dobozban valami rózsaszín szőrőskés izé. Nah ez a nail effect powder. Őszinte leszek. Csak azért vettem meg mert annyira aranyos :D Én próbáltam ki a még most is divatos kaviár manikűrt és ha ez nem kap ilyen csomagolást, szerintem ezt sme veszem meg, mégpedig azért, mert nem tudok rá vigyázni. Minden nap hatvanszor kezet mosok, minden félét csinálok és nem kímélem a körmöm, ami sajna meg is látszik rajta:(. De ez annyira aranyos volt, gogy gondoltam megérdemel egy esélyt.


A kis tégely dele van apró kis "szőröcskékkel". Két szín közül lehet választani: pink és zöld. A pinket variálhatóbbnak érzem, ezért választatom.


Ezen a kis lyukon keresztül szórhatjuk a még nem száraz körömlakkra az effect powdert, amit ecsettel (mondjuk az ebben a kiadásban megtalálható körömdíszítő ecsettel) elegyengethetünk, de egy egyszerű lágy ecset is megteszi. Kicsit nem árt rá is nyomkodni, hogy jobban tapadjon és akkor kaptok ilyen végeredményt:


A kis szőrök beletapadnak a körömlakkba és egy puha, bolyhos réteg keletkezik a körömön. Ez nagyon vicces, dekoratív, csajos és édes, de a strapát sajna nem bírja:


A mai nap végére nekem ennyi maradt fent. Lehet másnak jobban kapaszkodnak a kis szőrök, lehet más jobban vigyáz rá, de sajna nekem ennyit bírt:( Mondjuk a kedvem nem vette el a használatától, de bele kalkulálom, hogy csak egy napot bír ki nálam. Bár ha ugyan olyan színű lakkra kenjük (ami szintén van a trendkiadásban) akkor fel sem tűnik lehet, hogy így kopik.


Összességében ez a limitált család nekem nagyon tetszik, jó rájuk nézni és az is megtalálja a kedvencét aki visszafogottabb dolgokat szereti és az is aki imádja a feltűnést. Érdemes rájuk nézni élőben is :)


Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése