2014. július 8., kedd

Júliusi újdonságok a Max Factortól


Halihó Beutyk. Tudom már rég jelentkeztem, de nem felejtettelek el ám Titeket, csak sűrű heteim voltak, most meg épp már kilábalóban vagyok egy vírusos betegségből, szóval itt vagyok és újra belevetem magam a blogolásba :) Számtalan újdonság történt míg csendben voltam, így hadd kezdjem rögtön két újdonsággal, amit a Max Factor hozott el nekünk a nyárral :)



MAX FACTOR GEL SHINE ZSELÉS HATÁSÚ KÖRÖMLAKK

Egy-két márka már kidobta a maga gél hatású körömlakkját és a M.F. kedvelők öröméra a Max Factor is meglepett minket  a saját 6 színű kollekciójával. Az új Gel Shine zselés hatású körömlakk család intenzív színű, magas fényű, és ha ügyesek vagyunk segítségével szalonszépségű körmöket varázsolhatunk magunknak. A zselés hatású körömlakk formulája kiegyenlíti a köröm egyenetlenségeit, a sima végeredmény érdekében. Nincsenek csíkok, sem ecsetvonások. Az inezív színű, magas fényű lakkok akár 7 napon át tarthatnak, ami így nyáron pláne jól jön, ha mondjuk nyaralásra nem akarunk lakkokat is magunkkal vinni :)

Árnyalatai:  20 Vivid Vermilllion; 30 Twinkling Pink; 55 Sparkling Berry; 25 Patent Poppy; 50 Radiant Ruby; 60 Sheen Merlot

Javasolt fogyasztói ára: 2599 Ft

MAX FACTOR LIPFINITY AJAKRÚZS KOLLEKCIÓ

A nagy népszerűségnek örvendő Lipfinity rúzskollekció most nyáron 5 új árnyalattal egészül ki, a nyári trendeknek megfelelően. Élénkebb, feltűnőbb, csillogóbb színekkel egészül ki a kollekció, így már  19 inspiráló árnyalat áll rendelkezésünkre, hogy kedvünknek és a helyzet megfelelő árnyalattal dobjuk fel a sminket és magunkat is :) A Lipfinity rúzsok akár 24 órán keresztül is tartósak, azt ígéri a márka, hogy nem veszítenek színeikből étkezés vagy ivás közben sem. 

Javasolt fogyasztói ára: 4199 Ft


2014 trendje az összehangolt körömlakk és szájfény vagy rúzs. A Max Factor felkészült erre a trendre és bátran lehet válogatni az árnyalataiban egymással harmonizáló Glossy Nails, Gel Shine, Colour Elixir és Lipfinity termékek között:)

Szép hetet Beautyk:)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése