2015. november 9., hétfő

Black Friday az AVON-nál

Ha már úgy is annyit írtam arról, hogy közeleg a karácsony, most itt az első tényleges jele annak, hogy már ideje gondolkodni azon ki mit kap, mert az AVON nálunk is megszervezi a Black Friday-t, vagyis a fekete pénteket, ami Amerikában a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. November 10. és 13. között az AVON webshopjában a fekete szín és kihagyhatatlan ajánlatok veszik át a hatalmat. Ebben a négy napban ugyanis minden vásárlás mellé garantáltan egy fekete kedvenc jár ajándékba.



A 4 napig tartó akció időtartama alatt az oldalra látogatók vásárláskor garantált ajándékokra tehetnek szert. Amennyiben ez idő alatt bárki online rendelést ad le a www.avon.hu oldalon, az 10 különféle értékes ajándék közül választhat. Az ajándékok beváltása rendelési összeghatárhoz kötött, de már 3500 Ft-os vásárlás esetén is egy szuper ajándékkal gazdagodhatunk.
Az ajándékok megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani az adott összeghatárhoz hozzárendelt csomagok közül kedvencünket, és a megrendelés végén beírni az ahhoz kapcsolódó promóciós kódot a megadott helyre. Érdemes résen lenni, hiszen a promóciós kódokhoz kapcsolódó ajándékok limitált darabszámban állnak rendelkezésre, úgyhogy november 10-én érdemes a napot a www.avon.hu oldalon indítani, hogy megszerezhessük kedvenc fekete termékeink egyikét. 

Az AVON Black Friday akció ajánlatai: 
  1. Használd a BLACKDAY1 kódot bármely 3500 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete színű Magic Effects körömlakkot kapsz ajándékba!
  2. Használd a BLACKDAY2 kódot bármely 5000 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete Glimmerstick szemkontúrceruzát illetve egy Big & Daring szempillaspirált kapsz ajándékba!
  3. Használd a BLACKDAY3 kódot bármely 5000 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete Super Extend precíz szemhéjtust illetve egy Big & Daring szempillaspirált kapsz ajándékba!
  4. Használd a BLACKDAY4 kódot bármely 5000 Ft értékű rendelésed esetén és egy Advance Techniques Supreme Oils tápláló sampont, balzsamot és hajpsray-t kapsz ajándékba!
  5. Használd a BLACKDAY5 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy fekete Supershock szemceruzát, egy Indulgence ajakrúzst illetve egy kettős szemhéjpúdert kapsz ajándékba!
  6. Használd a BLACKDAY6 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy Planet Spa Luxuriously Refining arcmaszkot és egy éjszakai arckrémet kapsz ajándékba! 
  7. Használd a BLACKDAY7 kódot bármely 12 000 Ft értékű rendelésed esetén és egy Anew Ultimate Supreme arckrémet kapsz ajándékba!
  8. Használd a BLACKDAY8 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy Mesmerize for Her női parfümöt (50ml) kapsz ajándékba!
  9. Használd a BLACKDAY9 kódot bármely 7500 Ft értékű rendelésed esetén és egy Mesmerize for Him férfi kölnit (100ml) kapsz ajándékba!
  10. Használd a BLACKDAY10 kódot bármely 12 000 Ft értékű rendelésed esetén és egy Mesmerize for Her női parfüm és Mesmerize for Him férfi kölni szettet kapsz ajándékba!


Szerintem érdemes kihasználni ezt az akciót, mert azon kevés lehetőségek egyike, mikor az ajándék tényleg jó minőségű és ezáltal tényleg egy ajándék :)

Ki melyik ajándékra vetett szemet? :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése