2016. május 12., csütörtök

Cannes'16

Ha már tavaly is olvastátok a blogot, akkor tudjátok, hogy igyekeztem mindig friss képekkel és videókkal szolgálni a Cannes-i Filmfesztiválról. Most sem lesz ez másképp :) Mindig hozok képeket, videókat vagy érdekes infókat ;) Legyünk egy kicsit mi is Cannes-ban a L'oréal szépség nagykövetivel:)

Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)


Palvin Barbi is debütált Cannes-ban, nem is akár hogy, a közönségtalálkozón nagyon dögös volt, a vörös szőnyegen mesésen könnyed megjelenést hozott :)Sokadik nap... :)))

Tavaly ha nyomon követtétek itt a blogon, vagy a L'oréal oldalán a Cannes-i eseményeket, láthattatok egy vicces kihívás videót Eva Longoria-val, idén sem maradt el a kihívás, de most nem az egyik nagykövetet hívták ki ;)Eva tavalyi "ámokfutását" ITT nézhetitek meg :)2. Nap
Jöhet a kád és a csocsó :D ;)

1.Nap

Az első napon résztvevő L’Oréal Paris szépségnagykövetek: Julianne Moore, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Susan Sarandon és Naomi Watts. Gyönyörű sminkekről Karim Rahman sminkmester gondoskodik, szerintem ma Eva sminkje vitt mindent :)Plusz  érdekesség és büszkeség, hogy Nemes Jeles László idén zsűrizni fog :)


A kilenc tagú zsűri elnöke George Miller, aki a Mad maxet is rendezte, további tagok: Arnaud Desplechin filmrendező, forgatókönyvíró; Kirsten Dunst színésznő; Valeria Golino színésznő filmrendező, forgatókönyvíró, filmproducernő; Mads Mikkelsen színész; Nemes Jeles László filmrendező, forgatókönyvíró; Vanessa Paradis színésznő, előadóművész; Katayoon Shahabi filmproducernő és nem utolsó sorban Donald Sutherland színész.

A Red Carpet Look-okat megtekinthetitek a blog Facebook oldalán (ITT)  és kövessétek velem együtt a Cannes-i eseményeket, hozok még sok érdekességet ;)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése