2013. január 28., hétfő

Óz a csodálatos

 Boszorkányok ihlette limitált kiadással  bővül továbbra is a kozmetikumok világa. Márciustól itthon is a mozikba kerül az Óz a csodálatos (látványos kalandfilm 3D-ben természetesen) filmhez kapjuk az újabb szettet.
Most kivételesen nem a szokásos márkák egyike dobta piacra a limitált kiadását, hanem az Urban Decay. Két palettát hoztak létre , az egyik Glinda északi jó boszorkány, a másik Theodora a nyugati boszi nevét kapta. Mindkét paletta 8-8 színt tartalmaz, illetve egy-egy travel size szemceruzát és az ajkak telítettségéért ajakfilcet/ceruzát. Az U.D erőssen pigmentált, bársonyos és tartós színeket ígér.

A csomagolás, a színek és két színésznő karaktere jól elkülönül. A Glinda paletta finom, lágy árnyalatokkal van tele, bézses, barackos tündéri a megjelenés, egyértelmű hogy a filmben ő a jó. Ezzel ellentétben a Theodora paletta erőteljesebb, határozottabb színeket kapott, lehet benne érezni a baljós jeleket.

Itthon nem tudom lehet-e majd kapni, mindenesetre aki szeretne magának egy ilyen szettet beszereni az a U.D honlapján megrendelheti :http://www.urbandecay.com/The-Glinda-and-Theodora-Palettes-by-Urban-Decay/361,default,pd.html

Az U.D ajánlja mindnekinek, hiszen mindenkinek van egy jó és egy rossz oldala  ;) 











Magyar bemutató 2013. március 7.
szereplők: Michelle Williams (Glinda), Mila Kunis (Theodora), Rachel Weisz (Evanora) és James Franco (Oz)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése