2013. február 3., vasárnap

Lancome Spring

Tavasz, fiatalság, szerelem és Lancome újdonságok Emme Watsonnal. :)
A szokásos  tavaszi pasztell árnyalatok mellett a Lancome élénk, vibráló, fiatalos már-már tinis színeket kínál a nagyérdeműnek. Ez a friss, fiatalos tavaszi csomag nem is eglepő, hisz Emme Watsonnal a Lancome elkezdet kacsingatni a fiatalabb korosztály felé is.

Na de mit hozott a Lancome tavasz?

Egymással harmonizáló négy új körömlekkot (Vernis in Love), lila, narancs, halvány rózsaszín és pink. Egymást jól kiegészítik a színek, mint az egy kollekciónál elvárható és önállóan is megállják a helyüket egy "ereszdelahajam" buliban vagy egy visszafogott vasárnapi ebédnél is:) A körömlakkok mellett a rúzsok esetében is ezek a színek köszönnek vissza. A rúzsok a Baume in Love nevet kapták.

A legszebb darabjai az In Love kollekciónak a pirosítók (és ez a dobozkára és a bennük rejlő csodákra is). Két változatban készültek a pirosítók egy korallos és egy narancsos árnyalattal. Mindkettő remekül alkalmazkodik a különböző bőrárnyalatokhoz, de előbbi inkább a világosabb bőrűeknek, utóbbi a sötétebb bőrtónusúaknak készült. A pirosítók mellé kapunk egy-egy kis kivehető tükröt, amit bárhova magunkkal vihetünk.

A kollekcióhoz tartozik még 3 db krémes szemceruza (Khol in Love) tavaszt köszöntő szemhéjpúderek (Ombre in Love). A család tagja a DEWY MIST névre hallgató hidratáló és revitalizáló "beauty water". Tökéletes sminkalapnak, egésznap üdeséget ad az arcbőrnak. A Dewy Mist 100% -ban természetes összetevőkből áll.

Lancome Spring

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése