2013. június 2., vasárnap

utazunk, utazunk, utazunk :)

Holnaptól nyaralás:)))
Tudom, tudom, nem ép 40 fok van és nem tipikus nyári időjárás, de ez minket cseppet sem zavar :D

Mióta tudom, hogy megyünk azon gondolkodom - mint általában a nők többsége - mit vigyek magammal, mit ne. Persze biztos vagyok benne hogy amit viszek arra nem feltétlen lesz szükségem, viszont itthon fogok hagyni olyan dolgokat amire "égetően" szükségem lesz ott és akkor :D

Tegnap összeállítottam egy kis pakkot, hogy miket vigyek a neszesszeremben erre a 6 napra:



 Ecsetek... hát legszívesebben mindet vinném, de az lebegett végig a szemem előtt, hogy nyaralok, nem fogok 10 percnél többet a tükör előtt ül ni, pláne ha nem a városban hanem egy medencében kötök ki. De azért még kell valami. Púder ecset, jó barátom hogy enyhe napbarnított színem legyen:) Árnyékoló ecset,  füstös szem mindenkorra jó választás:) Lapos ecset, alap, mint az árnyékoló. A következő kis bubi a highlighter felvitelére szolgál. Tus ecset, egy kis cicás tekintet sose árt és végül a rakoncátlan szemöldököt meg kell regulázni :D

Nah ezekkel a gondolatokkal sikerült 6 napra minimalizálnom az ecseteket:)

Ami utazásánál jól jön az ecsetek megóvása érdekében ilyen kis tokok. Biztonságban utazhat kedvenc szettünk, nem eshet nagy baja:)

Make-up for you

Nem telhet el hét a két kedvenc szempillaspirálom nélkül, így ez sem. Egyértelmű, hogy viszem magammal őket:)

essence get big! és Maybelline colossal :)

Nah a nagy dilemma... ugye előre nem tudhatom mit lesz kedvem használni, de most biztonsági játékot látszom. A jövő heten a természetességre teszem a hangsúlyt és nem akarok sokat bíbelődni a sminkemme, így lesz nálam egy barna tus (ez nekem jó a szemöldökömre is) egy fehér szemhéjpúder (kiemelésre) és egy fekete szemceruza (tuti befutó ha még is akarok egy kis extrát:)). A szemhéjpúderre 3 variáció született.
Essence Stay All Day tartós, egyszerű a felvitele, szép, de nehezebben variálható mint a Manhattan Eyemazing Effect 4es palettája, amiben minden alkalomra találok megfelelő árnyalatot a visszafogottól a vadig. Vagy pedig a Catrice Shanghai palettáját viszem, 6 színnel két pirosítóval. Végül abban állapodtam meg magammal, hogy vagy az első kettő viszem együtt, vagy csak a Catrice-t, de ez holnap dől el reggel:)) 



Köröm kérdésben egyértelmű volt. Nem akarok ezzel a héten foglalkozni, így valami tartós kell. A NYC új limitált 40 színéből a Love Match színt választottam, mert tartós, jól fed, ki fogja bírni a hetet, pláne az Oriflame fedőlakkja segítségével. Tuti:)


Az arcomra viszem azért a Garnier BB krémet, de kicsi az esély, hogy használni fogom. Az essence my base nevére hallgató sminkalapját, pici highlighter erősítésnek szánom, ha hosszúra nyúlna a nap. Az AVON szemhéjpúderalapját, mindig fogom használni. Szemhéjpúder alap nélkül nem is szoktam a szemem sminkelni:)



Elég hosszú és lehet kicsit összeszedetlen ez a bejegyzés, de remélem a gondolatmenet érhető valamennyire.


Nyaralásnál az én célom az, hogy minél kevesebb dolgot vigyek magammal, minél gyorsabban szabadulni tudjak a szobából, hogy minél több mindent szedjek össze egy-egy nap élményekből. Ez alapján gyors, egyszer, könnyed sminket készítek - ha készítek - és minimalizálom a kellékeket. Persze a kedvenceket nem lehet ám otthon hagyni :D

Éééés a végére egy bónusz kép egy korábbi bejegyzésemhez:

NYC lakk:)


Ann:)

3 megjegyzés:

  1. Jó kis bejegyzés lett :) Én ecseteket nem szoktam vinni nyaralásra, vagy max egyet, helyettük bedobok két négyszines palettát vagy valami hasonlót amiben van applikátor is :)
    Hova mész nyaralni? De irigyellek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az applikátorokat annyira nem szeretem, de mindenkinek más a jó:)Balcsira megyünk,majd igyekszem jelenteni Nektek mizujs:)

      Törlés
    2. Rendben, én várok mindenfajta beszámolót :)

      Törlés