2013. szeptember 16., hétfő

2014, tavasz, Rimmel, RITA ORA..... “ezt meg kell szerezned!”

Így ősz elején már most egy szuper hírrel szolgálhatok tavaszra:) Rimmel London és Rita Ora közös munkába kezdtek, melynek eredménye egy várhatóan színe és pompázatos tavaszi, limitált kollekció:)

Rita Ora 24 éves. Tele van energiával. Énekesnő, színésznő, dalszövegíró. Néhány hónapos kora óta él Londonban, ízig vérig londoni lány, aki dalaiban, megjelenésben képviseli a londoni fiatalokat és a Rimmel Londohoz hasonlóan minden porcikáját inspirálják a londoni utcák. Dinamikus, öntudatos és energikus. Ezekkel a tulajdonságokkal egyértelmű számomra a Rimmel London választása.

Friedemann Schmid, a Rimmel global marketingcsapatának vice president-je szerint: “Ez az új kollekció sikeresen egyesíti magában a londoni utcák vibráló forgatagának hangulatát és Rita elbűvölő stílusát, már alig várjuk, hogy a lenyűgöző eredményt megismerhesse a nagyközönség is.”

A történetben van valami meseszerű is. Rita saját bevallása szerint sminkfüggő. Imád játszani a színekkel és ezzel a közös munkával a Rimmel London beteljesítette Rita álmát, saját kollekciót alkothatja meg.

És hogy mi lesz az a bizonyos?
Ismerve az énekesnőt és a Rimmelt biztos vagyok benne, hogy egy dinamikus színekben gazdag, fiatalos londoni kollekciót kapunk. Ütős rúzsokra és káprázatos körömlakk kollekció lesz a közös munka eredménye:)

Minden esetre nem találgatok tovább, várom a híreket, várom a tavaszt és az energikus színeket:)

Addig is egy kis ízelítő Rita stílusából:





Ezek után nem kérdés a rúzskollekció:)


Zene meg:



Ti is várjátok már?

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése