2013. szeptember 18., szerda

60 éve Creme Puff - Ragyogj Te is minden nap!

Ha azt mondom Max Factor, szerintem nincs a nő, aki ne tudná miről beszélek. A Max Factor termékei már több generációnak bebizonyították, hogy tudják mi kell a nőnek, mitől leszünk szépek és ápoltak. Az egyik legrégibb, ikonukis termékük a Creme Puff kompakt púder 1953 óta bizonyít folyamatosan, 60 éve megállja a helyét a tengernyi más kozmetikum között és 60 éve kerül be szinte minden bevásárló kosárba legyen szó tinikről vagy az idősebb korosztályról.


Az elmúlt hatvan évben a Crem Puff ugyan azokból az összetevőkből áll, ugyan azzal a megszokott, kiváló minőséggel találkozunk, de ez a klasszikus termék most szeptember új lendületet vesz, új csomagolást kap, hogy méltó köntösben ünnepelhesse több mint fél évszázados sikerét. Az új Creme Puff csomagolása klasszikus aranyban fog pompázni, mint egy igazi ikon. A négy alap árnylat mellé, 3 új árnyalat bevezetésével készül a Max Factor: 50-Natural, 75-Golden és 85–Light N Gay. 

Bevallom, nagyon kedvelem a régi képeket, reklámokat, plakátok, így nem bírtam ki hogy ne kutassak kicsit a Max Factor után. Íme egy kis időutazás:

Tiszta Elfújta a szél :)



Érdemes elolvasni, 60 éve változatlan:)

És akinek mindezt köszönhetjük:
Mr. Max Factor
(a Max Factor &Company alapítója, eredeti neve: Maksymilian Faktorowicz)




Szerintetek is ez az egyik legismertebb kozmetikai termék, ami szinte minden nőnél megtalálható?


Ann:)

2 megjegyzés: