2013. október 23., szerda

JUST Cavalli - BITE ME!

Ígértem nektek, hogy pár parfümről fogok írni. Most a Just Cavalli parfümnek jött el az ideje. Lehet már többen ismeritek, mert 2013 februárjában dobták piacra ezt a fiatalos, csábító illatot.

Az illatot a fiataloknak szánta a márka. Inspirációja a mindent elsöprő szerelem, a szenvedély és a vágy. Az illat és a csomagolás is nőies, csábító  és szexi. Ezt az illatot nem fogják szeretni a visszafogott lágy illatok kedvelői, hiszen igen erőteljes, édes illata van és ebből az erőből egész nap nem enged. 



A parfüm három fő illatot jegyez:
Fej jegy - neroli ( keserű narancsfa virágából előállított illóolaj, édes, mézes és egy kissé fémes)
Szív jegy - thaiti tiaré virág
Alap jegy - brazíliai rózsafa

Először finom,  lágy, krémes és piciti virágos aromája van, ami később átvált egy erőteljesebb édes icipicit fűszeres, fémes illatba. A nap végére inkább fémes illat lesz erősebb, az édes aroma halványul. Az egész alapja pedig egy krémes illat, ami végig kíséri a parfüm minden illatát egész nap.


A csomagolás is igen nőiesre sikeredett. Az üveg és az arany párosát szépen feldobja a kígyó bőr minta és mindezt a szokásos rózsaszínes színnel hozták össze, jelezvén, hogy ez a mi parfümünk.

A múzsa pedig nem más, mint Georgia May Jagger .

Itt a szokásos hangulaztkeltő kis film:

Van férfi párja a parfümnek ami őrjítően jó illatú de tényleg és a pasim egyből lecsapott rá :D


A kevés bejegyzésért bocsi, de a gépen szervízben van :(
De ez nem gátol meg abban, hogy készüljek körmös bejegyzéssel pénteken és lesz egy haloweenes blokk is, az első smink már kész is rá (intagramon már láthatjátok - annmoment)

Addig is legyetek jók és gondoljatok arra, hogy 2 nap és hétvége megint :D

Ann:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése