2013. október 20., vasárnap

s.he stylezone őszi sminktrendek

Ezt a márkát nem kell senkinek bemutatni. Fiatalos, lendületes és hatalmas színpalettával rendelkezik mind körömlakkok, mind a makeup termékek között. Ezt a sokféleséget tovább fokozza a márka az évszakok aktuális trendjeinkbe bemutatásával, így mindenki megtalálja az termékek közt  azokat, maik az ő személyes kedvencei lehetnek.

2013 őszén a s.he stylezone is rengeteg újdonsággal lep meg minket a pávakék, a rozsdabarna, bordó és az ősz megannyi árnyalataival együtt, összesen négy trendkiadással:

Nude Look - a természetes hatás kedvelőinek

Míg a rúzsoknál a rose és az aranyló árnyalatok kapnak szerepet, addig a szemhéjunkon a barnákkal, bézzsel és az arannyal játszhatunk és érhetünk el visszafogott, természetes, ámde őszi hatást.




Sugar&Spice - csajos és trendi

Ennek a trendkiadásnak a színei energiát és frissességet visznek a mindennapjainkba. A harsány, élénk színek dominálnak főként lazac, rózsaszín és a korall árnyalatában, de helyet kapott itt még a pávakék is, ami mozgalmassá és igen különlegessé teheti a sminkjeinket.



Eye Catchers - ha szeretnéd magadra felhívni a figyelmet;)

Ehhez a legalkalmasabb a klasszikus piros, vagy egy jó kis vérnarancsos árnyalatú rúzs.  Igaz hogy a világos bőrön a legszembetűnőbb, de azért a kreol bőrűek is szépen hódítanak egy-egy mélyebb árnyalatú vörössel.

Grace&Elegance

Legalkalmasabb és legbiztosabb smink különleges alkalmakra a mono szemhéjpúderek valamilyen finom, halvány árnyalatban, drámai, dús szempillák, pici tus és a klasszikus piros rúzs. Egyszerű, elegáns, gyors:)



Sajna nagyobb képeket nem találtam róluk, de picit azért ismerteti a s.he stylezone őszi trendkiadásait.

A pávakék nekem felkeltette az érdeklődésem
Nektek hogy tetszik?


Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése