2014. május 29., csütörtök

Colour Elixir - Max Factor

A május eddig szeszélyes volt, hozott sajna rossz időt, sok esőt, de mostanra szép időnk lett és hogy még valami jó  is történjen, sok új termékkel is meglepett minket a hónap, itt van mindjárt egy kényeztető szájfény, a Colour Elixir a Max Factortól :)

65_lustrous plum, 30_captivating ruby, 45_luxurious berry, 15_radiant rose,  20_glowing peach,
 25 _nchanting coral,  40_delightful pink, 60_polishfuschiaed

Lassan már 100 éve, pontosan 1930 volt az az év, amikor Mr. Max Factor megalkotta Holywoodban az első szájfényt. Azóta sok idő telt el, ami számtalan Max Factor szájfénnyel örvendeztetett meg minket, és most itt vannak az újabb, forradalmi Colour Elixir szájfények. 


Ápoló összetevők és ragyogást fokozó részecskék tökéletes kombinációja alkotja a Colour Elixir szájfényt, amellyel kiemelkedő végeredményt érhetünk el :). Tápláló elemeinek köszönhetően, ápolja és simává varázsolja az ajkakat. 8 trendi, pigmentált nyári szájfény közül választhatunk, így akár a hét minden napjára másikat ;)
Az én tesztalanyom a 20 glowing peach árnyalat lett. Már korábban említettem, hogy a kedvenc szájfényem is egy Max Factor szájfény, mert ha száraz a szám, őt még akkor is bátran használhatom.

 


A Colur Elixir szájfény állaga krémes, de cseppet sem nehéz viselet az ajkaknak, ráadásul az applikátor fej, nem enged a kelleténél több szájfényt felvinni egyszerre a szánkra, mint amennyi szükséges. Eleinte egészen fénylő, igazi szájfényként viselkedik, majd átalakul egy finom fényű, krémes textúrájú szájfénnyé. Ez utóbbi nekem jobban bejön:) Fénye magas, enyhe nude-barack beütéssel. Ez egy visszafogott szín, így teljesen univerzális, bármilyen alkalommal viselhetjük. Kiemelném azt a tulajdonságát - ami a másik Max Factor szájfényél is megfogott még külön -, hogy az illata valami isteni... :) krémes, kicsit vaníliás, mennyei :)


Így néz ki használat közben:)
A sminkről később lesz szó, nem vagyok morcos, csak reggel fotóztunk :D

Az emlegetett nagy kedvenc szájfényről itt találtok pár sort:)
Szerintem a Colour Elixirt is gyakran fogom használni, tetszik az új formula:)

Kipróbáltátok mér esetleg Ti is?
Mi a véleményetek róla?

Holnap péntek, jók legyetek;)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése