2014. szeptember 28., vasárnap

Szülinapi Max Factor press event

Drága Beautyk:) Ismét volt szerencsém részt venni egy sajtótájékoztatón, most a Max Factor szervezésében. Az összejövetel apropója nem csak az ősszel bevezetésre kerülő két új termék - amiből eggyel már találkozhattatok Ti is - hanem a márka 100 éves fennállását ünnepeltük, nem kevesebbé impozáns helyen, mint a 100 éves  Danubius Hotel Astoriában:)



A sajtótájékoztató elején megismerhettük a márka történelmét, az első termékekkel, a márka ikonikus arcait - Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Farrah Fawcett, Madonna - valamint nagyon szép és inspiráló képeket, videókat láttunk a márkáról, ami megmutatta, hogy a márka 100 évére a szaktudás, a stílus volt a jellemző, mindig képes volt megújulni, új stílusokat teremteni, mégis megmaradni a maga klasszikus kifinomultságánál. Nem hiába voltak és vannak nagy nevek a Max Factor háza táján.
Ezt a sok mindent nem tudom veletek megosztani, de igyekeztem a leglényegesebbeket ebbe a bejegyzésbe belecsempészni, hogy egy kicsit Ti is velünk ünnepeljetek :)

Grease Paint alapozó 1914; Mascara Wand 1958; Skin Luminizer alapozó 2014; Masterpiece Transform spirál 2014

Mr. Max Factor első terméke, a Grease Paint alapozó 1914-ben jelent meg, ez volt az első alapozó. Az ő nevéhez fűződik még az első vízálló szempillaspirál megalkotása (Mascara Wand; 1958) is, ami ha jól megnézzük még nem nagyon emlékeztet a mai spirálkor fejére. A jubileumi évforduló alkalmából nem is kérdés, hogy a márka visszanyúlt a kezdetekhez és a két forradalmi termék tiszteletére megalkotott egy új alapozót és egy új szempillaspirált - róluk még lesz szó:)



A márka azért nem csak a termékek újragondolásával ünnepelt, hanem újraélesztette a Max Factor ikonikus arcait, egy olyan színésznő képében aki egyszerre őrzi magában a régi Hollywoodi csillogást és klasszikus megjelenést, valamint a letisztult, modern,  hétköznapi nő képét. Gwynet Paltrow az aki elhozza nekünk az elmúlt 100 év nagy nőideáljait és segít lavírozni a stílusok között és megmutatja, hogyan válhatunk a hétköznapokon szelíd Audrey Hepburnné; dögös Brigitte Bardotvá, tündöklő Farrah Fawcetté vagy épp a harsány és merész Madonnává. 

A kis időutazás után Szűcs Adri, a Max Factor vezető sminkese mutatta meg nekünk a  Pat McGrath alkotta trendi sminket, amit bárki kedvére variálhat az is aki csak a szemét szereti hangsúlyozni, az is aki oda van a hangsúlyos ajkakért vagy épp az is aki mindkettőt imádja :)

Szűcs Adrienn, a Max Factor vezető sminkese


A kész smink:)


Akkor sorolom jobbról a mi Gwynet Paltrowinkat :)
Brigitte Bardot isnpirálta smink, Farrah Fawcett napjainkban,
bájos Audrey Hepburn, Pat McGrath kreáció és végül egy kis vad Madonna a 80-as évekből.

A hotel meseszép éttermében láthattunk egy röpke márkatörténeti kiállítást és egy kis fogadással is kedveskedtek nekünk, valamint....

egy szülinap sem múlhat el torta nélkül :)

Hiába nem mi voltunk az ünnepeltek, mégis kaptunk egy kis ajándékot, ennek a szép napnak az emlékére:)
Max Factor jegyzettömb, tükör, alapozó ecset, Skin Luminizer alapozó és  Masterpiece Transform spirál, amit októbertől már Ti is beszerezhettek :)

Nagyon klassz nap volt, köszönöm szépen a Max Factor csapatának és Kalapos Adriennek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése