2014. december 15., hétfő

Max Factor_ONYX

Húú ezzel a poszttal már nagyon nagyon nagyon régen lógok Nektek. Tesztelésre kaptam kb 2 hete a Max Factor újdonságát, az Excess Shimmer szemhéjfestékét és azóta nagyon sokat használtam:)

Korábban már írtam egy kis ismertető posztot erről az újdonságról itt, a kis info amiket kaptam/írtam Nektek, azok nagyon biztatóak voltak, így alig vártam hogy kipróbálhassam. Egyre több márka dobja piacra ezt a gél textúrájú szemhéjfestéket (AVON, Maybelline), de egyik sem olyan mint a másik. A Color Tattooval mind a mai napig meg vagyok elégedve, mostanra rájöttem, hogy elég univerzális az a különleges szín, amit vettem, novemberben elég sokat használtam de az AVON gél szemhéjfestékénél viszont szomorúan tapasztaltam, hogy igen hamar beszáradt, nem lehet használni, de egy kis olíva olajjal életre tudtam kelteni azért.



Visszatérve a M.F. újdonságára... ő is teljesen más mint a másik két márka terméke. Textúrája lágy, kicsit nekem inkább vizes, mint géles és szuperül lehet vele finom árnyalatokat kialakítani. Azt ígéri a márka, hogy ezzel könnyedén lehet füstös szemet kreálni és ez tényleg így van. Fogj egy pufi ecsetet, enyhén mártsd bele az Excess Shimmer szemhéjfestékbe és kezd el eloszlatni a szemeden felfelé haladva és a végére egy egyenletes, egyre halványodó füstös sminked lesz :) Szépen és finoman lehet építeni a színt és az onyx árnyalattal a sötét már már fekete árnyalttól a világos szürkéig szépen lehet alakítani a színt. A színek mellett ragyogó csillámok emelik a hatást és a jó hír, hogy azok a nap végére nem terülnek el a szem környékén, hanem a színnel együtt a helyén maradnak. A festék nem gyűrődik be a kis ráncokban nem kenődik el könnyen. Nekem nagyon bejött. Az ára húzós (kb. 3000 Ft), de ha igazán sokoldalú és jól használható gél állagú szemhéjfestéket szeretnétek, szerintem megéri.

Csináltam sminket is végre :D

még alul kihúzhattam volna a szemem feketével, de akkor már lehet túl dark lettem volna mára :D



Szeretitek a gél állagú szemhéjfestékeket?
Ezt az új terméket esetleg próbáltátok már?


Szép "mindjártittkari" hete Beautyk :)

Ann:)

5 megjegyzés:

  1. Jó végre egy pozitív véleményt is olvasni erről a termékről. Tényleg szép füstös szemet lehet vele készíteni, köszi a képeket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg vagyok vele elégedve teljesen, nincs kizárva h más árnyalatot is beszerezzek :)

      Törlés
  2. Én a Coppert szereztem be első körben, és eleinte a tartósságával nem voltam megelégedve, de valahogy "megjavult" és azóta elválaszthatatlanok vagyunk....:D Nagyon szép ez a fekete, imádom a sminjeid! :) Szépséglabor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm szépen :) A coopper is gyönyörű szép, meg az összes :D

      Törlés
  3. Na, végre ezzel az árnyalattal is van teszt. :) A Copper és ez tetszik legjobban. Már várom, hogy akciósak legyenek. :D

    VálaszTörlés