2015. augusztus 23., vasárnap

Max Factor újdonságok

Ha a Max Factor kidob egy új szempillaspirált, annak mindig örülök mert szempillaspirálokban szerintem nagyon jók, a hétköznapokon is többször veszem elő a M.F. spirálokat mint más termékét. Most ősszel ismét örülhetek/örülhetünk, mert jön az új Velvet Volume spirál és nem is egyedül őt üdvözölhetjük a M.F. újdonságai között.



A Max Factor egyedülálló innovációval állt elő a dús, érzéki szempillák eléréséhez. A népszerű False Lash Effect termékcsalád ( egy tagjáról már korábban ITT írtam) legújabb tagja az új Velvet Volume szempillaspirál bársonyos fedést biztosít és dús hatást eredményez. A természetes hatás érdekében a Max Factor megalkotta új dúsító keféjének és lepergés mentes formulájának kombinációját, mely természetes méhviaszt is tartalmaz. Segítségével a szempillák bársonyosak,  sötétek és dúsak lesznek akár már egy réteg után is.

Az új dúsító kefe lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, szakszerűen elosztott hosszú és rövid sörtéi pedig az összes pillát elérik, egészen a tövektől. Ezen kívül a formulája természetes méhviaszt tartalmaz, melytől a pillák érezhetően puhává válnak. Természetes alakjának köszönhetően könnyű vele a dúsítás.

DÚSÍTÁS
 az új dúsító kefe rövid és hosszú sörtékből áll, így minden pillát elér és szétválaszt a tövektől a végekig, miközben bársonyosan dúsítja azokat  
ELVÁLASZTÁS
a speciális sörték szétválasztják és finoman bevonják  a legkisebb pillát is, bársonyos fekete csillogással   
BÁRSONYOS VÉGEREDMÉNY
a lepergés mentes formula és a természetes méhviasz érezhetően puhává varázsolja a szempillákat



A másik újdonság, aminek mindenki örülhet, az egy quatro paletta, a Smokey Eye Drama Kit 2in1 szemhéj-és szemöldökpúder paletta.

A füstös szem az egyik legklasszikusabb és legnépszerűbb smink a világon, minden alaklomhoz jó, lehet színes, nude, vagy klasszikus fekete. Éppen ezért  alkotta meg a négyes palettát a márka. A Max Factor összehívta szakértőit Hollywood-i sminkmesterekkel, hogy együtt alkossák meg az új palettákat, melynek mindegyike 4 különböző, magas pigmentáltságú árnyalatot tartalmaz, számtalan lehetőséget magában rejtve ezzel.
A választék széles, kezdve az olyan földszínekkel, mint a barnák, taupe színek és palaszürkék, egészen a naturális árnyalatokig – minden paletta kifinomult, könnyen építhető színekből áll, ami könnyen felvihető. Az új formulának köszönhetően ezek az égetett szemhéjszínek gyöngyházfény csillogásúak.


OpulentNudes; Magnetic Jade; Sumptuous Gold;
Luxe Lilcas; Lavish Onyx; Azure Allure



Köztudott sminkes trükk, hogy a jól formázott és kihangsúlyozott szemöldök az egész arcnak keretet ad, enélkül egy füstös smink sem az igazi. “A szemöldök formázásához és kiemeléséhez mindig szemöldökpúdert használunk. Válassz a hajszínednek megfelelő, vagy annál eggyel világosabb árnyalatot.”-mesélte a Max Factor sminkmestere, Szűcs Adri. A teljes szem átváltozásához a Smokey Eye Drama Kit szemöldökpúdert is tartalmaz: egy világosabb és egy sötét matt színt, mindezt egy palettán belül



Pat McGrath Max Factor Nemzetközi kreatív igazgatója két technikát alkalmazott a kifutókon, ami modernizálja és egyszerűsíti a füstös tekintet elkészítését.

Roberto Cavalli SS15
Beauty Look by Pat McGrath and Max Factor

Kihívó füstös
“Kezdjük azzal, hogy megrajzoljuk a szem formáját szemceruzával, melyet elsatírozunk az ujjaink segítségével, majd folytassuk szemhéjpúderrel a mélyítést. Ez a típusú füstös szem smink kevesebb, mint 5 perc alatt elkészíthető. Nagyon látványos, ha olyan színeket használunk ehhez, mint a bronz, az ezüst,vagy sápadt arany” – tette hozzá Pat.





Csillogó tekintet

Ezzel szemben a glitterek és csillámok használata egy alternatív fordulatot hoz a klasszikus füstös szem világába. A világos arany szemhéjfesték használata az alsó szempillák tövében megnyitja a tekintetet és világosítja azt. Ez egy újdonság, hogy sötét tónusok nélkül formázzuk a szemet. Ez nappali sminkként is hordható, ami jól megy a fenti szemhéjon használt világos barna fémes szemszínekhez. Pat McGrath hozzáteszi, “Amikor fémes színeket, glittereket használunk a szemen, azzal mindig kihangsúlyozzuk azt és mélyítjük. Ha ezeket a belső szemzugban vagy a szemhéj közepén alkalmazzuk, fiatalos csillogást ad a szemeknek. “


A paletták nagyon szépek, ígéretesek, már nagyon várom, hogy élőben is lássam őket :)
Nektek, hogy tetszenek az újdonságok?

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése