2015. szeptember 26., szombat

Matt ősz a Miss Sporty-val

Az elmúlt időszakban, 1 év kb egyre inkább teret hódítanak a matt hatású termékek. Nem csak egy röpke hóbort volt a matt körömlakk használata. Sorra jelennek meg a matt lakkok, ajakkrémek, rúzsok, szemhéjpúderek, mattító alapozók. Idén ősszel is a matt hatásé lesz a főszerep és a Miss Sporty, rögtön négy matt újdonsággal örvendeztet meg minket.




 Miss Sporty So Matte alapozó és korrektor



Igazság szerint nekem mattító alapozó annyira nem kell, mert alapvetően száraz és matt a bőröm, de kíváncsi voltam rá, hogy mit tud ez a mattító alapozó.
Amit ígér az a mattítás, a pórusok összehúzása és  a szuper tartósság. Az én tapasztalataim szerint ezeket tartja is. Tényleg matt finishe van és hasonlóan a L'Oréal mattító alapozójához (itten a poszt) nekem nem igényelt púdert, anélkül is matt és tartós volt. Szépen tartja a bronzert és a pirosítót is.
A fedése meglepősen jó, az apró patikat és pirosságokat szuperül elfedte. Három árnyalatban kapható. Nekem a 02 medium van meg, ami még nekem kicsit világos, de télre már tuti sötét, így ez egy tök jó átmeneti alapozó. Ez az árnyalat kissé sárgás, amiből nem sok van a polcokon, így akinek inkább a sárga tónusú alapozók a jók, annak mindenképp érdemes kipróbálni, mert ár érték arányban nekem kellemes meglepetés ez az alapozó. Viszont az érzékeny bőrűek gondolják meg, hogy kipróbálják vagy sem, mert nekem valószínűleg okozott pár pattanást, de nem mondom 100%-ra, mert közben mi felújítunk és az nem kis porral jár és nagy sok anyagot használnak, ami szintén okozhtatta ezt nálam. Sajna egy időben kezdtük a felújítást és kezdtem el használni a terméket, ezért nem 100% hogy az alapozó volt. Illata nem nagyon van, állaga sűrű, a Max Factor Skin Luminizer alapozójának állagához tudom hasonlítani.

Fent a korrektor, lent az alapozó :)
A korrektor egy sima stiftes korrektor, egyező küllemmel, mint az alapozó és azzal megegyező árnyalatokban kapható. Fedése jó, közepes. Kicsit nehéz eldolgozni és a sima bőrre nem túl kellemes élmény felvinni, de zsírosabb, vagy nálam primeres bőrre már nagyon könnyen felvihető sé eldolgozható. Hiába ugyan az az árnyalt, a korrektor inkább narancsos, barnás árnyaltú, az alapozó pedig sárgás, banános talán :) a kép jól mutatja :D

 A két termék közül az alapozóra mindenképp érdemes rácsekkolni, de aszáraz, érzékenyebb bőrűek figyeljenek gondolják meg  :)
Miss Sporty So Matte alapozó javasolt fogyasztói ár: 999.-Ft
Miss Sporty So Matte korrektor javasolt fogyasztói ár:  699.-Ft

Studio Color Mono Matte szemhéjpúder

Sudio Color Mono Matte szemhéjpúder ára: 599.-Ft

A Mono Matte szemhéjpúderek csomagolása cuki, kompakt kis gyönyörűség és plusz pont a mintáért, amitől ducinak látszik a púder kialakítása, de közben nem az :)
Az új matt szemhéjpúdert, főleg az én birtokomban lévő #121 Rock névre keresztelt szürkés árnyaltot, azoknak tudom ajánlani, akik szeretik a könnyed, füstös vagy a fátylas romantikus sminket, mert az szemhéjpúder ugyan szuper matt, de nem túl pigmentált, amit nem is állít róla a márka :). Nagyon könnyed a szemhéjpúder, finom púderes, ezért könnyű vele finoman dolgozni.
A matt romantikusan és frissen hat a szemeken és ezzel a fátylas hatású végeredménnyel, egy kis fekete szemceruzával feltúrbózva igazán csajos, és rockos lehet a megjelenés :) De ha inkább egy kis rózsaszínnel, mondjuk a #124 Sentimental árnyalattal és egy kis bézzsel egészíted ki, csodás romantikus tündérsminket varázsolhatsz :)

Elérhető árnyalatok:
#121 Rock... Elmosódott, könnyű szürke, mely finoman parázslik.
#122 Elegant... Halvány és porszerű bézs, a maximális  hatásért.
#123 Chocolate... Ízletes és gazdag, csillogásmentes kinyilatkoztatás, ami csak a tiéd ;)
#124 Sentimental... A legédesebb pink a matt-palettán.
#125 Nude... Ezt az alapdarabot tényleg bárhová viselheted.




Check Matte körömlakk

Check Matte körömlakk ára: 599.-Ft

A matt összhatást nem mással, mint matt körmökkel érhetjük el maximálisan. Szuper matt kapszulakollekciót dolgozott ki a márka, aminek a darabjait egytől egyig be kell szereznünk:

#001 Absolute Mauve
 Finom macaron lila, amely annyira jól néz ki, hogy legszívesebben felfalnád :D
#002 Ultimate Pink… 
 Ez a meleg cseresznye árnyalat mindig megragadja a figyelmet, hát még matt árnyalatban?!  Nos, a hatás elképesztő! 
#003 Perfect Rosewood… 
A szezon LEGSZEXIBB árnyalata. Mint a mostani kultusz színe a Marsala, fényűző bor ihlette árnyalat, gazdag és fényűző.
#004 Total Darkness… 
Az éjféli körömszín. Semmi sem intenzívebb, mint a matt fekete. Erős cucc, akár még pulcsival viselve is!

Nekem a Perfect Rosewood van meg és lenyűgöző. A 2015 év színe a marsala árnyalat fedezhető fel benne, egy rétegben szuperül és egyenletesen fed. Matt lakhoz híven gyorsan szárad és persze ő is mint a többi 2 nap után kezd fényesedni, de erre van kitalálva a matt fedőlakk :) Ettől eltekintve a lakk nem kirívóan de tartós, nem pattogzik le, egyenletesen kezd el kopni, a színek szuperek és nagy valószínűséggel még lesz ilyen lakkom :)


Az újdonságok közül nálam a lakkok nyertek, de az alapozót és a könnyed matt árnyalatokat is ajánlom, mert modern és könnyed sminkeket készíthettek el vele egyszerűen :)

Remélem kedvet kaptatok hozzájuk :)
Holnap jön még két szuper Miss Sporty újdonság :)

Jah és ma éjfélig még játszhattok körömlakkokért a Miss Spotty Facebook oldalán ITT :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése