2015. október 16., péntek

TheNudeLook - Nude Eyes

A sorozat következő része a nude szemsminkekről szól, ami az előző poszttal együtt, már majdnem egy teljes képet fog nekünk adni a nude look milyenségéről, az én szemszögemből. Most is több verziót hozok, hogy Ti is megtalálhatók a számotokra tetszőt :)



Nálam elég sok árnyalat beletartozik a nude kategóriába, már csak azért is, mert a szemhéjpúderekkel lehet játszani, lehet őket építeni és egy finomabb vöröses árnyalat nálam még bőven a nude kategória tud lenni :) Kezdjük az általam oly szeretett matt árnyalatokat, azon belül is kedvenc mono púdereimmel, majd áttérek a csillogásra is, amit bármikor képes feldobni egy egy rosszabb napot;)


Essence
Régi, talán két vagy három éve volt trendkiadás a guerilla gardening, ami igazi tavaszi és természetes színeket tartalmazott. Itt kapott helyet egy mély barna árnyalat, 02 my piece of land. Vele nagyon szépen lehet árnyékolni, szépen építhető, de erőteljesebben használva is el tudom képzelni mint nude smink egyik összetevője, mondjuk egy barnább bőrön. Plusz pont nála, hogy tökéletesen illik a szemöldökömhöz, így néha vele húzom kicsit át és szép, természetes hatása lesz.
Másik kedvenc, a mostanság népszerű taupe árnyalatok egyike a 05 my favorite tauping az I <3 Nude trendkiadásból. Ő egy hideg, szürkés árnyalat, amivel szintén lehet finoman árnyékolni, de bátrabban is használható. Hogy neki is legyen egy plusz pontja, fehér bőrűek finom kontúrozásra is használhatják ☺️


Mindkét árnyalat matt, alappal szuperül tartanak és megfelelő a pigmentáltságuk is.


Sleek
Az ultra matte és dark paletta elég sokszor feltűnt már a blogon, nagyon szeretem. A palettáján három szín tartozik egyértelműen a nude, természetes színek közzé, plusz van egy árnyalat amit én még ide sorolnék, mert vörös hajúaknak, barnább bőrűeknek szerintem még járható a vöröses maple árnyalat is. A púderek szuper mattak, tartósak és intenzív a színűk. Amivel vigyázni kell, az az, hogy porolnak.
A Dune és a Flesh árnyalatokat szinte mindig használom, mert velük szép átmenetet lehet képezni bármilyen szín és a bőrszíne között. A barna ugyan az mint az Essence guerilla gardening barnája, csak picit világosabb verzióban. 


Manhattan

Dm akció keretén belül szerezhettük be több verzióban a Blogger's Choice trió palettákat. A Downtown to Earth paletta harmadik, kissé sárgás színe hasonlóan jó a színátmenetek kidolgozására, mint az előző Sleek paletta említett két árnyalja. Ezek a tónusok egységesítenek, így ha csak velük színezed picit a szemhéjadat, máris frissebb lesz a tekintetes és egy szempillaspirállal kiegészítve kész is az egyszerű, üde természetes tekintet.




Rimmel London




A Galm'Eyes HD paletta 022 Brixton Brown verziója is tartalmaz egy taupe árnyalatok, ami picivel világosabb, mint az említett Essence szín, illetve ennek köszönhetően ő kevésbé pigmentált, így vele lehet igazán leheletnyi sminket készíteni. A paletta 1-sel jelölt púdere, egy extra csillogó tört fehér szín, ami tökéletes egy kis kiemelése, highlighternek is szuper és egy nagyobb, pufi ecsettel, ha csak simán mindenféle plusz nélkül felviszed a szemhéjadra, csodában csillogó, üde tekinteted lesz. De ehhez tényleg egy nagyobb ecsetet használj, ami laza mert könnyű vele túlzásba esni, ami már nem szép.







Ha már itt járok, akkor jöjjenek a csillogó csodák :)

Essence
Ismét ehhez a márkához nyúlok. Rengeteg Essence szemhéjpúderem van, mert hétköznapi használatra tökéletesek, tartósak. Oké nem mind egyformán jó minőség, de én csak a jókat mutatom meg Nektek. Szóval csillogó gyönyörűségei is vannak a márkának. Megint csak egy régebbi trendkiadás darabja az egyik kedvenc, a Wild Craft, 01 rosewood hood árnyalata. Selyem fényű, nem porolnak, szuperül kiemeli a tekintetet. Ő is világos, de kissé sápadt árnyalatú, őt nem szívesen használom csak magában, kicsit ellensúlyozom egy melegebb, sötétebb árnyalattal.
Másik szuper szemhéjpúder a Metal Glam család 06 miss tangerine árnyalata. Arany csillogású, finom tónusú púder, amit általában vagy önállóan nagy ecsettel felvéve használok, vagy fedőszínként, a csillogásért. Csillogása kicsit vizes hatású, így különleges a végeredményt kapunk vele.:)

fénykorukban szebbek voltak :D



Manhattan

Szinten Blogger's Choice paletta a Concrete Walk elnevezésű hármas paletta, aminek első, kissé vajszínű árnyalata szintén remek egy nude sminkhez. Kiemel, frissíti a tekintetet és csillogása miatt highlighternek is használható. Nem porolódik, nagyon finom, puha por az állaga, amitől még élvezetesebb lesz a használata.



Max Factor

A Velvet Look újdonságokról nem rég írtam és ide is beteszem az én két palettámat, mert tökéletesen beleillenek a színek egy egy őszi nude sminkben. A világos barnák, a fémes csillogású színek és a fehérek is mint highlighterek :)






És egy extra amiben minden benne van .... 
Maybelline:)



Ennél sokkal több árnyalat és lehetőség van a polcokon, csak nyitott szemmel kell járni :), de ha nincs kedvetek keresgélni, vagy csak egy egyszerű megoldásra vágytok akkor próbáljátok ki a palettákat, ami csak nude színekből állnak. Bátran merem ajánlani Nektek a Maybelline The Nudes palettáját, tele matt és fényes szemhéjpúderekkel, meleg és hideg árnyalatokkal. Tesztet róla itt írtam. Neki nagy előnye, hogy egyszerre 12 színből válogathatunk és végtelen variációt találhatunk ki a nude tekintet megalkotásakor. Használd a kreativitásod és szuper nude look-ot tudsz kreálni magadnak. Plusz jó hír, hogy most a Joy napon akar 50% kedvezménnyel is beszerezhető a paletta.

Bízom benne hogy tudtam egy kis újdonsággal szolgálni Nektek nude look terén és tudom, hogy sok termék már nem kapható, de hasonló, vagy a megtévesztésig egyező árnyalatokat biztos találtok a drogériák polcain, akár egy olcsóbb, akár egy drágám márkánál.

Még tervezek egy harmadik részt ehhez a sorozathoz, ami már az arccal és oylan apróságokkal fog foglalkozni, ami még kell egy tökéletes nude lookhoz. Remélem smink is lesz hozz á:) Szorítsatok, hogy legyen :D

A TheNudeLook első részét itt nézhetitek meg, telis-tele szuper rúzsokkal :)

Szép hétvégét drága Beautyk :)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése