2015. november 16., hétfő

essence karácsony

Volt már L'Oréal, volt már AVON, lesz még Catrice és most essence teljes karácsonyi újdonságlista, ami nálam majdnem 100% kívánságlista :) A karácsonyi termékcsalád neve az igen beszédes "merry berry" nevet kapta, ami nekem azt sugallja, hogy el leszünk árasztva ünnepi bogyós színekkel, lilákkal, violákkal és pirosakkal :)







essence merry berry – szemhéjpúder

Ragyogó ünnepi tekintet karácsonyra és én még szilveszterre is simán el tudom képzelni, a két merry berry szemhéjpúdert. A szemhéjpúderek magas pigmentáltságot ígérnek viola és réz színekben, amik egy kis metál hatással  vannak fűszerezve. A lágy púder textúra, a már megszokott, egyedi dombornyomott minta  hosszantartó hatással van felvértezve, ami a véget nem érő ünnepi vacsorákra lett tervezve :) Elérhető két árnyalatban: 01 the perfect dress és 02 the masked ball. 
Ajánlott fogyasztói rá: 749 Ft



essence merry berry – műszempilla
Nem vagyok híve a műszempilláknak, de ha ünnepekről van szó, bizony az is bevállalja ezeket a kis apró segédeszközöket, aki a hétköznapokon nem szereti, éppen ezért az essence egy szuper ünnepi szettet talált ki karácsonyra. Ki ne szeretne igéző, ünnepi  tekintetet? :) A merry berry műszempillák ideálisak mindenki számára, ugyanis ez a szett két méretű szálas műszempillát tartalmaz, melyekkel meghosszabbítva a saját pillákat, könnyedén elérhető a drámai tekintet. A szett műszempilla ragasztót is tartalmaz. Elérhető egy változatban:  01 tonight, i'll be the one. 
Javasolt fogyasztói ár: 1099 Ft


essence merry berry – körömmatrica

Speciális vonalak! A trendi, öntapadós csíkok réz, arany és piros színekben, metál hatással, extravagáns manikűrt eredményeznek, melynek csak a kreativitásod szab határt. Elérhető egy változatban: 01 i save the last dance for you. Javasolt fogyasztói ár: 549 Ft







essence merry berry – körömlakk és fedőlakk

Ezen a télen a körmök sötétlila, csillogó lila és intenzív pirosas árnyalatokban fognak pompázni.Ezt a hatást fogja emelni a merry berry fedőlakk azoknak, akik egy kis aranyló csillogást szeretnének a körmükre varázsolni karácsony idején. Az extravagáns, de mégis ünnepi megjelenés így garantált. Elérhető egy változatban: 01 i love my golden pumps.  A hosszantartó hatás, intenzív színnel és fényes befejezéssel párosulhat a karácsonyi trendkiadás négy szuper lakkjával: 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect és 04 red rocks. Javasolt fogyasztói ár: 749 Ft



essence merry berry – ajakrúzs

Fényes vagy matt?! Ez mostanában elég nagy kérdés nálam is :D Az essence hosszantartó ajakrúzs sötétlila, lila és élénk piros színekben tökéletes kiegészítője lesz a karácsonyi sminknek. A két lila árnyalat enyhe csillogást, míg a piros szín matt hatást biztosít az ajkaknak. Nemrég vettem egy lila rúzst, kacérkodom a gondolattal, hogy kipróbálok még egy két iylen színt :) Elérhető három árnyalatban: 01 let's the berry-tales begin, 02 pink & perfect és 03 red rocks. 
Javasolt fogyasztói ár: 849 Ft

essence merry berry – highlighter púder

Csillogó csillagok. A highlighter könnyed, púderes textúrája édes kis csillagos mintával a kiadás egyik legszebb darabja számomra. A púder visszafogott arany csillogást ad az arcnak. Az essence Bloom me up! highlightere nagy kedvencem a púder alapú highlighterek között. Szuper a csillogása, tartós, nagyon jó az árnyalata is, kicsit rózsaszínes. Nagyon felkeletettem ez a púder az érdeklődésem, egy ünnepi arany csillogású púder sem árt azt hiszem a tatyómba :) Elérhető egy árnyalatban: 01 i love my golden pumps.
Javasolt fogyasztói ár: 1249 Ft

essence merry berry – illatosított arany testpermet

A púderszerű textúra gyönyörű csillogást ad az arcnak és a nyak vonalának a káprázatos megjelenésért. A kerek, arany üveges kiszerelés, a régi idők parfümjeit idézi fel, mely a fürdőszobaszekrény legkiemelkedőbb darabja lesz. Elérhető egy változatban: 01 i love my golden pumps. Javasolt fogyasztói ár: 1299 Ft


És ha képek nem győztek volna meg, itt egy kis bemutató videó :)



Ami engem nagyon érdekel a karácsonyi termékek közül, az egyértelműen a highlighter, de szerintem a rúzsokat és a lakkokat is :)

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Szép hete Beautyk :)

Ann :)

2 megjegyzés:

  1. Annyira jók, főleg a körömlakkok tetszenek! Kaphatóak már a drogériákban? Csak mert én még nem találkoztam velük.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Beáta, decembertől lesz kapható a Müllerekben :)

    VálaszTörlés