2016. május 10., kedd

Crystal&Shine

Készüljetek, mert rengeteg posztot hozok Maybelline újdonságokról :) A következő hetekben biztos sok  poszt lesz, mert rengeteg újdonság van amire május közepétől rá lehet repülni ;) Jönnek új szájfények, melyekből két színt, illetve két típust kaptunk tesztelésre a múltkori workshopon :)




A szájfények a számomra klasszikus Maybelline csomagolást kapták, egyszerű forma, fekete kupak, letisztult megjelenés. Az applikátor pici, tömör, könnyen kezelhető és cuki :). Az új szájfények két verzióban kaphatóak. Van egy glitteres, csillogó változat és egy vizes, fényes finisht adó. Mindkettőre jellemző a gyümölcsös, kicsit savanykás-cukros illat. Külön érdekes a méznektár formula, ami tényleg olyan mintha méz lenne az ajkaidon (csak az finibb) és hasonlóan is viselkedik. Kicsit beszívódik és hidratál.


Crystal - 210 Striking Peach

A crystal feliratú szájfényeket a csillogó, szikrázó ajkakért rajongók fogják szeretni :) Apró glitterek teszik intenzíven csillogóvá az ajkakat. A Striking Peach árnyalat visszafogott, barackos nude szín, ami inkább csillog mint színez, tökéletes az ajkak egyszerű kiemelésére.


Shine - 125 Berry Brilliance

A Sine feliratú szájfények egyértelműen a fénylő ajkakért felelősek. Fényük vizes és erős. A Berry Brilliance árnyalat egy intenzív, erős pink szín, ami egy rétegben is határozottan beszínezi a szánkat. Építhető, rétegezhető a szájfény, így lágyabb és erős verzióban is jól használható. Ez az árnyalat szerintem mindenkinek jól áll, kötelező darab ;) Nagy előnye, hogy fényét ha el is veszti, a szín megmarad sokáig.



A szájfények, a gyümölcsös illatok, az intenzív színek  szerelmesei 8 árnyalat közül válogathatnak hamarosan :)

És Persze videó nélkül sem maradtok, egy nagyon fáradt, de szuper reggelen készült :D


https://www.instagram.com/annmoment/

Szép hetet Beautyk :)

Holnap jövök egy JoyNapok poszttal ;)

Ann :)

2 megjegyzés:

  1. Ritkán használok szájfényeket, vagy ha mégis akkor csak natúrakat/csillámosakat. Nagyon szépnek tűnnek a színek.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Striking Peach akkor biztos tetszene, halvány, barackos színe van, a Berry Brilliance már erősebb színű, de lehet vele játszani, hogy csak pici színt adjon, bár így a fény is kevesebb lesz.

      Törlés