2016. május 20., péntek

SuperStay24'

A Maybelline egyik tavaszi újdonsága a SuperStay 24H alapozója, ami egész nap üde, friss megjelenést ígér, a microflex technológiának és a Stay-Fresh pigmenteknek köszönhetően. Közel egy hónapja használom és teljesen meg vagyok elégedve vele, valószínűleg nyáron a bb krém mellett őt is elő fogom venni.


Az alapozó üveg tégelyt és nyomófejet kapott, amit én kifejezetten szeretek, szerintem sokkal kezelhetőbb, mint a tubusos alapozók, ha hasonló textúrával rendelkeznek. Az én árnyalatom a 20 Cameo, ami egy enyhén rózsaszínes árnyalat. Ami azért jó, mert tényleg ad egy kis üde színt az arcnak. Az én bőröm kicsit inkább sárgás, így figyelnem kell arra, hogy szépen eldolgozzam az alapozó széleit, de valóban friss hatást kelt. Ez az árnyalat átmenti időszakban tökéletes, amikor még nincs meg a nyári barnaságom, vagy már majdnem elvesztettem :)



Az alapozó illatmentes, közepesen folyékony. Kevés is elég belőle a hétköznapokon, az egységes, üde hatás érdekében, de építhető, ha magasabb fedést szeretnénk. Hétköznap én egy réteget viszek fel az arcomra, ekkor a fedése közepes. Az alapozó valóban tartós, a nap végén is sok marad rajtam akár használok púdert akár nem. A bőröm lassan a normál típusba fordul át a szárazból, így azt tudom mondani, hogy normál vagy kicsit száraz bőrűeknek tökéletes választás. Igaz, hogy olajmentes az alapozó, de hajlamos mégis a fényesedésre, így zsíros bőrre nem biztos, hogy jó. De ezt nem mondom biztosra. 


Ismét van mini videó, megmutatom, hogy használom.Nyugi nem egy kilót teszek fel, két pici nyomásnyi alapozót oszlatok el csak az arcomon :)
A videót az Instagram oldalamon nézhetitek meg ITT :)

Jó hétvégét Beautyk :)

Ann :)

4 megjegyzés:

  1. Wááá!!
    Tegnap megnéztem a mini-videódat Instán és őszintén megbántam h valamelyik kupon-napokon nem csaptam le erre az alapozóra. :) KEEELLL!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. valóban jó kis könnyű alapozó, érdemes meglesni, ha nem erős, krémes alapozót keres valaki :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés