2016. május 15., vasárnap

The Blushed Nudes

Azt szeretem a L'oreal blogger napjaiban, hogy tuti van mindig egy-két dolog, amivel hihetetlenül meglepnek minket a szervezők és extra vigyorral térnek haza a bloggerek. Ez legutóbb sem volt másképp, mikor a sokak által már rég kiszemelt és áhított The Blushed Nudes paletta figyelt az asztalokon :)





A The Nudes sorozat második palettája is megérkezik hozzánk hamarosan, ami a The Blushed Nudes árulkodó nevet kapta. A dizájn marad, a színek száma továbbra is 12 és továbbra is lenyűgözőek :) Kedvünkre kombinálhatjuk a finom bézs árnyalatokat a romantikus rózsaszínekkel és elmélyíthetjük a tekintetünket a gyönyörű barnákkal.


A felső sor színei, kivéve az utolsó barnás-vöri árnyalatot, mindegyik szuper kiemelő szín, amivel üde, friss tekintetet tudunk varázsolni. Az alsó színekkel mélyíthetünk, árnyékolhatunk és igazán szexi buli sminkeket is készíthetünk velük ;) Mindegyik árnyalat egytől-egyig építhető. Itt is vannak azért pici eltérések pigmentáltságban, a színek teltségében, de ez minimális, aminek dominánsabbnak kell lennie, az dominánsabb :) a színek egyformán tartósak, nem porolódik, nem gyűlik össze a pici redőkbe, ráncokba. Tökéletes folytatása a The Nudes (itt írtam róla) sorozatnak ez a paletta.


Tökéletes választás lehet ez a paletta azoknak, akik a hétköznapokon csak leheletnyi sminket szeretnek viselni, vagy azoknak aki szeretik a romantikus, üde sminkeket, de azt mondom, hogy szuper választás mint első paletta is. 
Ezzel a palettával meg lehet tanulni a visszafogott, üde sminket, a füstös sminket és még "darkos" sminket is lehet vele készíteni ;)

Tervben van még egy poszt ezzel a palettával, mert ha leírom, tuti nem tudom megcsinálni, de holnap azon leszek :D


Ann :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem is régi nagy vágyam ez a paletta.:) Ami most nagy kedvencem az a Lovelynak a nude palettája mert abból is lehet bulizós, elegáns sminket összehozni, de a hétköznapokon is megállja a helyét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sok jót hallottam arról a palettáról, még nem próbáltam, mindig elfelejtem ha Rossmanban járok :S

      Törlés