2017. augusztus 26., szombat

AVON Femme Exclusive

A méltán nagy kedvenc női Femme és férfi Homme illatkollekció egy-egy új, kifinomult variánssal bővült júliusban, amelyek páratlan eleganciát csepegtetnek mindennapjainkba.🌺Kipróbáltuk őket💏

Az AVON új Femme Exclusive illata egy meglehetősen komoly illat számomra. Nem az a könnyed és fiatalos, amit mostanában próbáltam. Ez az illat nem a "huszon" évesek világát tükrözi, sokkal inkább a dolgozó nő jutnak róla eszembe, aki mindamellett, hogy keményen dolgozik, nem hagyja veszni a nőiességét.

A parfüm üvege továbbra is lenyűgöző, mint egy drága kő, egy kis ékszer 💎Sajnos nem napos időben fotóztam, így nem tudtam játszani az üveg felületével. Nagyon szeretem, ha egy parfüm üveg ki van találva, meg van tervezve.
Maga az illat a feketeribizli miatt kicsit fanyar, ettől nem érzem azt, hogy elsősorban a fiatalokat célozná a parfüm. Tehát az alap illat Creme de Crassis (feketeribizli likőr) és a körte, amiket kiegészít a virágos szívillatban és a meleg orientális alapillatban a fekete vanílaesszencia és az érzéki szantálfa illata koronázza meg a kompozíciót. Elsőre a nehéz, kissé fanyar illat, a nap végére egy könnyed, vaníliás édes illattá alakul át. 


A Homme Exclusive kölniben a grépfrúthéj és a menta friss jegyei keverednek a kardamom és a szerecsendió aromáival, amely a vetiver és a balzsamos szuhar meleg illatpárosával kiegészülve alkot igazán elegáns, fűszeres illatot. Sajnos nekünk ő annyira nem jött be, kicsit még mindig érezni benne azt a klasszikus férfi illatot, amit mi annyira nem preferálunk. Viszont a külső is is továbbra is lenyűgöző 😊


Annyira jó a hátoldala 😍
Összességében egyszerre erőteljes, határozott az új illatpáros, ami egy kis idő után megszelídül.
Ha szeretitek a "komolyabb", nőies illatokat, akkor érdemes kipróbálni 😊




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése