2017. szeptember 3., vasárnap

Maybelline Masterfix púder

Nyár végi újdonság a Maybellinenél a Maybelline Face Studio Master Fix Setting + Perfecting Loose Powder, ami matt bőrt és tartós sminket ígér.👧👸

A Maybelline Masterfix púder, egy  fixáló, fehér porpúder, mely simítja a bőrt és rögzíti a sminket. A púder végtelenül sima és apró szemcsékből áll és észre se lehet venni, hogy viseljük. Kevés is elég belőle, a fixáláshoz, ha sokat viszünk fel, az azért érezhető. Szépen tartja a sminket. Hogy mennyire mattít, azt nem tudom most Nektek megmondani, mert az én bőröm nem zsíros, nem fénylik így ezt a funkciót nem tudom nektek igazolni.

Egy klassz, szokásos tégely őrzi a terméket, de a belső kialakítása jobban sikerült, mint nagy kedvencemnek az AVON hasonló púderének. Ebből játszi könnyedséggel tudom kicsalogatni a púdert, míg az AVON tégelyéből elég melós mindezt megtenni.


Mindegyik ilyen púderből én hiányolom a saját puffnit, mert olyan jó kis eszköz a púder felvitelére, de sebaj,mert könnyen tudunk bele vásárolni (essence állványok 😉😊)

A púdert bevettettem az egyik Maybelline Make-Up in The City videómban is, lessétek meg😉


Ha egy igazán könnyű, fixáló, matt púderre vágytok, akkor vessetek egy pillantást erre a termékre, mert szerintem nagyon jó.😊


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése