2013. február 15., péntek

„She is living her dream.”

Tegnap belefutottam egy képbe, Anna Sui designer egyik kozmetikai termékét ábrázolta. Nagyon tetszett, hogy aprólékosan ki van dolgozva a csomagolása és teljesen más az eddig látott letisztul, egyszerű formáknál. Kicsit utánajártam a dolgoknak és kiderült, hogy Anna Suit egy világszerte elismert designer. a New York Fashion Weeken az ő bemutatóit várják a legjobban, mert azokon egyenlő hangsúlyt kap a zene, a színház és a divat, tehát egy hatalmas showt csinál.

Anna már 4 évesen tudta, hogy a divattal akar foglalkozni. 1991-ben mutatta be első kollekcióját, ami Coco Chanel ichletett. 8 évvel később már parfümöt és kozmetikumokat is piacra dobott. Első parfümje az Anna Sui teljesen őt mutatja be, izgalmas és tele van élettel.

Anna világának azt hihetnénk semmi sem szab határt. Ötvöződik kreációiban a romantika a kalóz stílussal, rengetek szín, minta jellemzi a világ összes kultúrájából.

Összeszedtem egy csomó képet, hogy egy kicsit belecsöppenjünk Anna Sui világába:)

Anna Sui


Anna Sui - spring 2013

Anna Sui - spring 2013 by panni-pocsi on Polyvore




Sminkek:




Kozmetikumok:







Az első parfüm



Akit bővebben érdekel a művésznő és a kreációi az itt olvashat még róla. A parfümökről véleményeket a Krémmánián olvashattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése