2013. március 24., vasárnap

Cukrokkal sokkol a Catrice:)

Persze jó értelemben:)

 Ha tavasz akkor mindenki tudja hogy eljött a pasztell színek ideje. Mindenhol pasztell rózsaszínek, sárgák, türkizek zöldek, kék. Pomáznak a kirakatok a cukorka színektől. Ehhez az édes harmóniához csatlakozik májusban és áprilisban a Catrice is, mert jön a tavaszi trendkiadásik a Candy Shock!
A limitált kiadás könnyed és nőies lett. A korall színt négy hideg pasztell árnyalattal kombinálja.

A Catrice elrepít minket egy nosztalgikus vidámparkba.


SOFT BAKED EYE SZEMHÉJFESTÉKEK


Mindenki megtalálja a kedvencét a négy színből. Két meleg és két hideg árnyalatot is hoz a limitált kollekció. A színek egyaránt használhatóak szárazon és nedvesen is, ebből adódik hogy intenzitásuk fokozható. Te döntöd el, hogy lágy vattacukor sminket akarsz, vagy egy fémesebb, erősebb cukorkahatást.


  • C01 I Scream: Ice Cream!; C02 Play It Blue; C03 Bring Me Peach; C04 It's Honey Money


MULTI COLOUR HIGHLIGHTER

A különlegessége ennek a highlighternek, hogy komplementer színekből áll, amik tökéletesen tudnak együtt dolgozni. A sugárzó megjelenést az enyhe gyöngyházfény adja a bőrünknek, a tökéletes megjelenés és a hangsúlyozás biztosítva van ezzel a kis csodával.

Merry go round. C01 Vanilla Love


MULTI COLOUR PIROSÍTÓ

Négy gyönyörű színből épül fel az a színátmenetes pirosító  a halványpirostól egészen a rózsásig, Ez a színkombináció igazán üdévé és frissé teszi a sminkünket.

C01 Sugar Shock

AJAKBALZSAM STICK

Első ránézésre, mint egy cukor, vagy nyalóka. Enyhe színek, kicsi csillogással, de annál intenzívebb ápolás.

  • C02 Sugar Shock, Bring Me Peach


AJAK RADÍR

A Catrice ezzel az ajakradírral egy régi bevált praktikát hoz vissza. Ajakradírja cukorkadarabokkal segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől és puha, ápolt lesz tőle az ajkunk.  Illata könnyed, gyümölcsös, tavaszt idéző.



SOFT KÖRÖMLAKKOK

Itt is visszatér a négyes szám. Négy gyönyörű fagyi szín  kettő fényes (rosé, vanília) és kettő matt, poros hatású körömlakk (sárgabarack, világoskék). Tartósságot és jól fedést ígérnek.

 C01 I Scream: Ice Cream! C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach és C04 Vanilla Love

KÖRÖMLAKK CUKORKA DARABKÁKKAL

És akinek még nem elég a cukorkából, itt van két szép árnyalatban pici, apró cukorkagyöngyök amivel 3D-s cukorka körmöket tudunk készíteni. A limitált kiadásnak ez az egyik csúcspontja. ennivaló:)

C01 Cotton Candy, C02 Sugar Shock

+1 videó:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése