2013. március 16., szombat

Szempillaspirál körkép

Valamelyik nap, nem emlékszem pontosan, de talán épp egy hete lehetett  mikor olvastam, hogy az Essence-nek 15 fajta szempillaspirálja van. Gyorsan végig pörgettem őket és elgondolkodtam, hogy szeretem nagyon az Essence dolgait, árban nagyon ott vannak és a minőségükkel is meg vagyok elégedve. Mégsem került még sor arra, hogy vegyek tőlük szempillaspirált. Oké van egy favoritom amit imádok, de akkor is fura hogy még nem vettem, pedig választék azért az van:)

Összeszedtem azt a 15 különböző spirált és megmutatom Nektek is, ha van vélemény mondjátok, segítsetek választani :)


All eyes on me multi-effect szempillaspirál

Dúsítást és tökéletes ívelt pillákat varázsol nekünk és nem utolsó sorban E-vitamint és allantoint tartalmaz . Az allantoin segíti a sejtek képződését, a bőrt simává teszi. Sok kozmetikumban megtalálható, főleg ajakápolókban. Akit bővebben érdekel itt olvashat róla)
Van neki vízálló párja is (értelem szerűen kék színben :))

 Multi action szempillaspirálok
Az első spirálja ennek a családnak dúsít, tökéletes fedést biztosít és nem tartalmaz parabént (eléggé vitatott összetevő a kozmetikai iparba, felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet bizonyos rák betegségek kialakulásában, számtalan jó tulajdonsága mellett; bővebben itt olvashattok még róla). A második, a lila színű az előző továbbfejlesztése. Szénfekete pigmenteket tartalmaz és speciális textúrája, íveltebb pillákat ígér. A harmadik pedig a család vízálló változata.


i ♥ extreme volume szempillaspirál


Ő minden tekintetben extra. Mélyfekete pigmentek, átlagosnál nagyobb űrtartalom, XXL spirálfej a drámai hatásért. Természetes viaszokat tartalmaz. Van egy párja, az "őrült testvér" :) Még feketébb és még drámaibb pillákat kölcsönöz:)


i ♥ extreme crazy volume szempillaspirál




Szempilla- és szemöldökzselé

Ápol és fixál. Ápolja a szempillákat és a szemöldögköt, mindeközben a rakoncátlan szálakat a helyén tartja. Ilyenbe befeketetnék, a szemöldököm néha megvadul :D
Szempilladúsító púder
Lélegzetelállító dús pillákat ígér. Kicsit nekem macerásan hangzik a használata. A még festéktől nedves pillákon kell eloszlatni és utána fejti ki hatását. Félő, hogy nehezen kezelhető. Valaki használta már?

Maximum Length szempillaspirál


Végtelen hosszú szempillákat kreál, rugalmas keféje biztosítja számunkra hogy tökéletesen és egyenletesen vigyük fel a festéket a szempillákra.



2in1 volume szempillaspirál


Praktikus kis találmány:) Két spirál, egy csomagolás. Az egyik természetes hatást kölcsönöz pilláinknak a másik extra dús eredményt ad. Tökéletesnek tartom utazáshoz. Összetevőikben megtalálható a méhviasz, az allantoin és még olivaolaj is, parabén mentesek.

STAYS no matter what 24h vízálló szempillaspirál

Vízálló, 24 órás dús hatást ígér. Bulizók figyelmébe ajánlják :) Innovatív spirálfejjel

Maximális dúsító szempillaspirál 


Maximálisan dúsító spirálról van szó, ami nem csomósodik és méhviaszt tartalmaz. Neki is hajlékony, műanyag keféje van, hogy könnyebb legyen a felvitel.



Lash mania szempillaspirál


XXL dúsítés és műszempillahatást érhetünk el vele. A kefe különlegesen ívelt és nagy.


get big! lashes volume boost szempillaspirálok


Ez a család is dúsít, de ők már extrémen, vastagítják a szempillákat. Mindemellett a szürke göndörít, míg a kék vízálló.  Bennük is megtalálható a méhviasz, az allantoin és még olivaolajat is tartalmaznak és parabén mentesek.




Nah ők lennének azok. Úgy veszem észre, főleg dúsítanak az Essence spiráljai, egy-kettő pedig hosszít is. A színek erősek, jól pigmentáltak és tényleg megtalálhatja bennük mindenki azt amire szüksége van. Olvastam még véleményeket szinte minden vélemény(nem túlzás) pozitív volt róluk.

Még nem tudom melyik lesz amit kipróbálok, de van még valami a segít a választásban. az Essence oldalán osztályozva vannak nagyjából a szempillatípusok és hozzájuk vannak rendelve a megfelelő szempillaspirálok:) Ez egy nagy segítség ilyen mennyiségű választéknál.
Köszönjük Essence :)!

Itt találjátok az útmutatást: essence oldalán:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése