2013. augusztus 21., szerda

Még egy adag az essence szeptemberi újdonságaiból :)

Ebben a hónapban már írtam az essence őszi újdonságairól, de annyi minden lesz, hogy még folytatni kell a listát. Már most elárulom, hogy lesz 3. poszt is, aminek sokan fogtok örülni, főleg aki szereti a körmét gyakran festeni más más színekre, akár minden nap más színbe bújtatja a körmeit:) de lássuk mi minden vár még minket szeptembertől:

A fő cuki: Kabuki ecset

A pink-fekete színű ecset a biztosíték arra, hogy kompakt vagy laza púdert egy eszközzel egyaránt fel lehet vinni hibátlanul az arcbőrre. A szálai szintetikusak. Ajánlott fogyasztói ára 1349 Ft.

A kis praktikus: pirosító stick

Legjobb útitárs a praktikus kiszerelésű pirosító stift. A praktikus megjelenés selymes formulát rejt, mely porszerű állaggal párosul. A stick 3 árnyalatban lesz kapható (barack, rosé, bronz) és mindegyikhez friss gyümölcsös illat párosul:) Ajánlott fogyasztói ár 849 Ft.
 Szempillaimádóknak: Lash mania reloaded szempillaspirál

Drámai, dús szempillákat alkot, melyeket szépen elválaszt egymástól. Alkalmazva a pillákon műszempillahatást érhetünk el. Ne engem ez egy kicsi megrémít, mert nem vagyok híve a műszempillázásnak, és ez a műszempillahatást szó nekem kőszikla, vastag szempillákat sugall... de remélem kellemes csalódás lesz és imádni fogom :D. Ajánlott fogyasztói ára 949 Ft.


Nyár az őszben: krémes szemfestékek (eye sorbet)

Pasztellimádók figyelem! 6 új színben érkeznek a finom pasztell árnyalatú, gél állagú festékek. Egyszerűen az ujjaiddal vidd fel a szemhéjadra és máris hűsítő tekintetet varázsolhatsz magadnak:) Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft.



Hamarosan folytatom az újdonságokkal. Ti várjátok már a szeptembert?:)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése