2013. október 24., csütörtök

Honey by Marc Jacobs

 Parfümös szériám következő darabja Marc Jacobs nyári übercukissága, a Honey. Ez az illat magában hordozza a napsütéses nyár összes illatát, a csomagolása pedig még a tavaszt idézi.

A Honey ismerős lehet a Marc Jacobs rajongóknak, hiszen ez az illat a 2012-es Dot parfüm széria új tagja. Az előző parfümös üveg is  ugyan ez a karakter, csak piros színben és virágokkal. Nagyon édes ez a széri de tényleg:)


Az áradozás után nézzük az illatot. Virágos-gyümölcsös illatkategóriába tartozik a Honey.
Fej jegy - körte, mandarin, gyümölcsös jegyek
Szív jegy - narancsvirág, lonc, barack
Alap jegy - méz, vanília, fás jegyek

Elsőre édes, kissé vaníliás illatot érzek, ami később átalakul gyümölcsös, főleg mandarinos ilattá. Folyamatosan érződik a méz, a nektár illata. Igaz, hogy nyári illat, de nekem jobban idézi  a tavaszt, a frissességet, a megújulást.
Marc Jacobs úgy nyilatkozott a parfümről, hogy hihetetlenül érzéki, a körte, gyümölcsös puncs, a lédús mandarin, a narancsvirág, és őszibarack nektár lágy egyvelege. Alap bázisában megtalálható a méz, valamint a vanília aromája is, ezáltal igazi nyári hangulatot idéz. 

Az illat energetikus és 

Ez a parfüm nemigazán az én világom, nekem túl sok, túl mézes már már tömény, de nem tartom kizártnak, hogy néha ilyen mézesmázas napot tartok majd:)

A szokásos hangulatkeltős videó ma sem marad el, de kissé más lesz mint a többi:


Ezzel befejeztem egy kisebb  parfümös szériát, de a jövőben ha találkozom valami finommal, biztos megosztom veletek. ezekkel a bejegyzésekkel sok új összetevőt ismertem meg és egy kicsit jobban oda fogok most már figyelni az illatokra.

Ha nem olvastátok még a többi posztot:

A legközelebb hozzám a Calvin Klein állt. 
Szeretem a könnyed, fűszeres illatokat.

Ti milyen illatokat szerettek?


Ann:)


4 megjegyzés:

  1. Hatalmas parfümlázban égek, nagyon keresem a saját illatomat. Éppen tegnap szaglásztam meg a Marc Jacobs parfümöket. Nekem a Daisy tetszett a legjobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is nagyon finom :) mikor ezeket a teszteket írtam én akkor voltam nagy lázban, húzott az orrom a müllerbe mindig :)) Megtaláltad már a saját illatodat, illattípusodat?

      Törlés
    2. Azt hiszem, hogy a Chanel #5 lesz a befutó, csak az a problémám, hogy a környékünkön sehol nem lehet beszerezni :( Annyira szeretem amikor bemegyek a Müllerbe és megcsap az a kellemes illat a jobbnál jobb parfümök egyvelegéből :)

      Törlés
    3. Hátha a Jézuska hoz ;) A Müller illata utánozhatatlan:)

      Törlés