2013. december 23., hétfő

gyors karácsonyi tippek:)

Az utóbbi napokban nem volt időm sajna a bloggal foglalkozni, de ma estére összeraktam Nektek egy kis anyagot, arról, hogy milyen kozmetikumokat ajánlok/használok ilyenkor:)

Az első és legtartósabb és akár leglátványosabb a körömfestés lehet. Az AVON nailwear pro+ mindnight green lakkja már tavaly is vitte nálam a karácsonyt. Egyszerűen ilyen a hangulata. Ránézek és a karácsony jut róla eszembe, nem is gondolok ilyenkor más lakkra:) Egy kis ezüsttel, vagy arannyal szépen lehet még az ünnepi hatást fokozni, most én a NYC Rock Muse Smokey fedőlakkjával, méghozzá a 004 Gold Maiden árnyalattal egészítettem ki (halkan megjegyzem, hogy ennek a lakknak a zöld párja vetekszik a mindnight greennel:) )
AVON - midnight green, NYC smokey fedőlakk - Gold Maiden



Szentestére nem nagyon szoktam sminkelni magam, mert nem megyünk sehova, de a holnap mégis így tennék, akkor lehet, hogy a Max Factor vagy a Manhattan mono szemhéjpúderei közül választanék. Az előbbinek ragyogó csillogása van, utóbbinak pedig a most trendi fémes hatása. Bármelyik káprázatossá tehet:)

Max Factor - Brazen Charcoal, Manhattan 96Q Carbon

Viszont, ha inkább a természetesség, vagy a visszafogottság híve  vagy, akkor ajánlom a Catrice, tavaly téli trendkiadásából a Shanghai palettát. Visszafogott, enyhén csillogó bronz, ezüst, arany árnyalatok, egy kis barnával megbolondítva. Selymes fényével passzol az estéhez:)

Catrice - The Shanghai Collection

Ha gyors és egyszerű sminkre van időd/kedved akkor az év nagy kedvenceit kapd elő, a szemhéjárnyaló ceruzákat. A Max Factor Wild ceruzái a gyémánt csillogó szikráit varázsolják a szemhéjadra, de ha felül fekete tussal, alul pedig valamelyik Max Factor Wild ceruzával húzod ki a szemed, egyszerre leszel trendi, különleges és ünnepi:) Az essence ceruzái is megállják az ünnepek alatt a helyüket, fémes hatásukkal.

MAx Factor Wild - Brazen Gold, Vicious Moss, essence - cute copper

Végül a tekintetünkre a koronát egy szuper szempillaspirállal és egy szép tusvonallal tehetjük fel. A Rimmel Accelerator Endless spirálja drámai, hosszú szempillákat kölcsönöz. Nagyon, nagyon szuper:) A tus amit ajánlok szintén Rimmel, mélyfekete és tartós. Ezek igazán szép kiegészítői lehetnek a sminkednek.



Ha pedig végképp a csillogásnak akarod magad átadni, akkor elő a kedvenc glitereddel :) Elég ezzel egy szép vonal a szempillák tövébe, a kedvenc szempillaspirálod és indulhat az ünneplés:)

NYX - glam gold

Körmök készen, smink holnap, majd mutatok képet ;)



MEGHITT ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK
NEKTEK:)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése