2014. május 23., péntek

Beyu eyeliner #joynapok

A #joynapok posztból már tudjátok, hogy ez az egyik, kis becses szerzeményem :) A szín klasszikus, a formula modern és a végeredmény mellett nem lehet szó nélkül elmenni:)

Szóval elindultam a joynapokra és két dologban biztos voltam, hogy mit veszek, de a Beyu tus nem volt betervezne, mondhatni ő lett a bónusz, a ráadás :D Ebből a márkából ő az első szerzeményem. Itt a környéken nincs Douglass és máshol még nem láttam ezt a márkát (vagy csak elkerülte a figyelmem, amin nem lepődnék meg :D)



Sok mindent nem találtam erről a termékről, ez lehet az én szerencsétlenségem is :D  A tus csomagolás igen szép, kecses. ezzel az árnyalattal igen elegánsra sikerült.  A tus feje először azt hittem ecsetes, de puha applikátoros, ami kicsit nehezebbé teszi a munkát, de gyakorlott kezeknek nem jelent nagy akadályt. 
A színe krémes, törtfehér szín (árnyalat 60), ami eszeveszettül csillog, fémesen fénylik:) Nem volt vele egyszerű dolgom elsőre, mert mikor felviszem akkor még elég nedves és ha nincs jól megvilágítva az arcunk, nem nagyon lehet látni mit is csinálunk, mert akkor még nem jön ki az igazi színe. Mindemellett, nem árt szépen óvatosan dolgozni vele, mert könnyen csíkos lehet a végeredmény. A tus vízálló, tényleg tartós, kb 800 alkalomra elég (!) , illatanyag mentes és érzékeny szem/bőr esetén is használható. Nekem azért picit csípte a szemem, de ez más folyékony tusnál is előfordult már, de azért érzékeny szeműek vigyázzanak:)


Inkább sminken keresztül szeretem Nektek megmutatni egy-egy termék mit tud, hogyan is néz ki bevetés közben (persze ha hiányoljátok a szokásos minta fotókat szóljatok:) ).  Csináltam egy  picit még a naturálisabb vonalat követő sminket, hogy megmutassam ezt a tust. A sötét színek szépen kiemelik a tust, de mégis képes a visszafogott megjelenésre. Szerintem inkább különleges, mint feltűnő ez a szín és alkalmi smink részeként simán el tudom képzelni:)





A termékek amiket használtam:

Összességében nem rossz tus, a végeredmény kárpótol az esetleges nehézségekért, de érzékenyeknek szerintem meg kell gondolni, hogy kipróbálják e.

Nektek van Beyu tusotok?
Mi a véleményetek róla?

Szép hétvégét Beautyk:)

Ann:)


2 megjegyzés:

  1. szeirntem gyönyörű, és elegáns. eddig nem gondolkoztam alternatíván a szokásos fekete tusvonalamon kívül, de szerintem ideje ! :)

    VálaszTörlés
  2. én nagyon szeretem a színes tusvonalat, linkelek két korábbi posztomat erről, kis kedvcsináló ;) :)
    http://annmoment.blogspot.hu/2014/01/long-lasting-orulet.html
    http://annmoment.blogspot.hu/2014/02/tusvonal-klasszikuson-tul.html

    VálaszTörlés