2014. május 15., csütörtök

Május, Brazília, essence

Rio de Janeiro és São Paulo által inspirálta trendkiadás a fényes, trópusi hangulatot idézi a sárga, a piros, a pink, a lila, a zöld és a kék színek színvilágával és már májustól elhozza nekünk a brazil nyarat :))




essence viva brasil – ajakbalzsam és pirosíró
A nem mindennapi ajakbalzsam egyedülálló hármas struktúrával rendelkezik. Amellett, hogy intenzív színt ad az ajkadnak, hidratálja is azt. Elérhető két árnyalatban: 01 colour parade és 02 olá brasil!. Mindegyik árnyalathoz megtaláljuk a hozzá passzoló pirosítót is, melyek textúrája selymes, frissességet kölcsönöz az arcunknak. Külön felhívnám a figyelmet a szuper mintára itt és majd a szemhéjpúdernél is :) Árnyalatok: 01 1 <3 brasil és 02 destination: sao paulo!. 


essence viva brasil – szemhéjpúderek
A magasan pigmentált lila, pink és zöld szemhéjpúderek színes, feltűnő sminket varázsolnak mindenkinek. A virágmintás dombornyomott kivitelezés pedig csak ráadás! Elérhető három árnyalatban: 01 everybody salsa, 02 1 <3 brasil és 03 ka-ka-karnival. 
essence viva brasil – körömlakkok
Sárga, zöld, kék, lila és pink körmök – a trópusi, nyári hangulat és a hosszantartó textúra a tökéletes kombináció! Elérhető öt árnyalatban: 01 1 <3 brasil, 02 everybody salsa, 03 ka-ka-karnival, 04 cool azul és 05 yeah, copacabana!. 



essence viva brasil – haj – és szempillaspirál
Ezek a limitált haj- és szempillaspirálok ideálisak a Rioi Karneválra, vagy bármilyen más fesztiválra: emeld ki a szemed és a hajad a lila, a pink és a zöld színezők segítségével. A spirál könnyedén lemosható a hajból és a szempillából egyaránt. Elérhető három árnyalatban: 01 everybody salsa, 02 1 <3 brasil és 03 ka-ka-karnival. 


Csecsebecsék :)
Effect nails körömdísz szett 2 verzióban, csillogó púderek, neon hatással 2*3 verzióban: 01 colour parade és 02 olá brasil!. Ismét elkészíthetjük saját gyűrűinket, és ha még akarjuk fokozni a a brazil akkor rendelkezésünkre áll még 3 az eddigiekhez teljesen passzoló fonott karkötő.



A viva Brasil trendkiadást májustól a Rossmannokban szerezhetitek meg:)

Ki kapott kedvet egy kis szambához?


4 megjegyzés:

  1. A szempillaspirálok tetszenek a legjobban, szívesen vásárolnék belőlük, de amikor én nézegettem az Essence állványt egy sem volt már. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ismerős.... sokszor már ki van fosztva teljesen 1-2 hét elteltével és ha nem igyekszünk lemaradunk a jóról :D

      Törlés
  2. Még nem is hallottam erről a kollekcióról, de a pink pirosító nagyon tetszik :) Jó hogy írtál erről a trend kiadásról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képeket korábban már láttam a német essecen oldalon, reméltem hogy hozzánk is elér ez a nyári, vidám kollekció:) Személyesen még nem volt alkalom meglesni őket, de remélem hamarosan sikerül:)
      Örülök, hogy tetszik és köszönöm:)

      Törlés