2014. május 31., szombat

Vibráló színek az AVONtól

Nyáron vagyok a legszínesebb, mind öltözködésben, mind sminkekben. ezzel szerintem nem vagyok egyedül :) Nagyon szeretem a kékeket, a türkizeket és most az AVONtól szereztem be két olyan, de olyan színt, hogy csak ámulok és bámulok. Vibráló, élénk színű glimmerstick brights szemceruzákat rendeltem:)

Nincs sok cuccom az Avontól, de ami van azokkal meg vagyok elégedve. Nap mint nap használom pl. a Supershock szemhéjalapozót és elhasználtam már pár szemceruzát, krémet, tusfürdőt és testápolót a katalógusokból, de amihez mindig visszatérek és tuti biztos vagyok benne, hogy jó, azok a szemceruzák. Eddig mindegyik hozta amit kell, ha csillogni kellett csillogott, ha pigmentáltságot ígért, akkor azt adott. Nem volt ez most sem másképp. 


egyszerűen szépek:)

Két árnyalatot rendeltem: aqua shock és cobalt cool. Az előbbi fémesen fénylik, konkrétan világít (itt teljesen jól kiadja a bronz), ha egy meleg árnyalattal kombinálom, az utóbbi a sötétkék cobalt cool egy teljesen matt, erőteljes, pigmentált kék, ami mélységet ad a tekintetnek.  mMindkettőre egyaránt igaz a végtelen puhaság, a könnyed eldolgozás és az energikus szín. Bármelyiket használjuk akár külön, akár mint kiegészítőszín tuti, hogy a figyelem a szemünkre irányul egyből:) Ez a két árnyalat igazi, nyári, vidám szín.

Nah itt nem tudom mi történt, egyszer csak nem volt ott a hegye a sötétkéknek :S :D

Persze sminket is készítettem, amit reggel fotóztunk szóval kicsi fáradtságot fel lehet fedezni a képeken :D


Hihetetlen, de nem tapad fel a felső szemhéjra a szín, nem lesz dupla vonal a szemünkön :D
De ha nem bíztok benne, egy réteg ceuza, egy vékony réteg púder és még egy sor ceruza, így tuti a tartósság és az is, hogy nem lesz a nap végére dupla vonalatok ;)

Amit használtam:
Könnyen kezelhető, energikus színű ceruzákról van szó és most sem csalódtam a minőségben:)

Nektek van kedvenc AVON szemceruzátok?

Szép hétvégét Beautyk:)

Ann:)




2 megjegyzés:

  1. Imádom a kéket és ez pedig gyönyörű! :) Nekem a kedvencem a SuperShock gél állagú szemceruza mert ez az egyetlen ami tartós a vízvonalamon és nem kenődik el órák múlva sem! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép ez a kék Mamszikám! :-)

    VálaszTörlés