2014. június 2., hétfő

Le Grand Bleu - Catrice

Pasztell árnyalatok, igéző kék tekintet, matt korall ajkak... ezt mind a Catrice legújabb must-have termékei adják nekünk idén májusban. Az új termékek a csillogó, napsütötte nyarat hozzák magukkal, egy kis hűsítő kékkel fűszerezve.



CATRICE Le Grand Bleu– Szemhéjpúder Toll

Hosszmantrató, metál fényű, krémes szemhéjpúder egy tollba rejtve. A praktikus kiszerelésnek köszönhetően, lehet idén nyáron az utazások során ő lesz az egyik legjobb barátunk. Négy trendi színben lehet majd beszerzi: C01 Black’s Pearl, C02 Underwater Laugh, C03 Mermaiday Mayday és C04 Mermaid It. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1199 Ft,-

CATRICE Le Grand Bleu – Szemhéjtus

Ebből a kiadásból, ezt a gyönyörűséget tuti beszerzem, nagyon szeretem az élénk kék tusvonalat és már csak egy ilyen szép kobalt kék tusfilc hiányzik a repertoárból :D Ebben az egy C01 Entering Atlantis árnyalatban lesz kapható.
Ajánlott fogyasztói ár:  1039 Ft,-

CATRICE Le Grand Bleu – Matt ajakkrém 

Eddig már rendelkezünk fénylő, csillogó tekintettel, akkor most csempésszünk egy kis kontrasztot a dologba, az új korall árnyalatú matt ajakrémmel. Az izgalmas vörös matt ajakkrém finoman hangsúlyozza az ajkakat. A krémes, intenzív ajak színe modern megjelenést kölcsönöz és megakadályozza az ajkak kiszáradását. Elérhető egy árnyalatban: C01 Never leave coral reef. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft,-

CATRICE Le Grand Bleu – Crystal Szájfény 

Ha mégis a fénylő ajkak hívei vagyunk, arra az esetre is készült a Catrice. Az új Crystal Szájfény garantálja a tündöklő megjelenést. A félig átlátszó, könnyű textúra ragyogó csillogást eredményez.  Most elérhető limitált gyöngyház rózsaszínben -  C01 Black’s Pearl.
Ajánlott fogyasztói  ár: 1039 Ft,-

CATRICE Le Grand Bleu – Folyékony Highlighter

Prémium darab ezek között a must-have termékek között. Az elegáns csomagolás, egy könnyű, finom ragyogást kölcsönző highlightert rejt magában, amivel kiemelhetjük az arc íveit, a szemöldök csontot vagy épp a dekoltázsunk kiemelésére is használhatjuk.
Elérhető egy árnyalatban: C01 Black’s Pearl. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft,-

CATRICE Le Grand Bleu – Körömlakk


Lenyűgöző nyári színben pompázó körölmakkal rukkolt elő a Catrice és mindben egytől-egyig visszaköszön a tenger megannyi színe, árnyalata és fénye. Öt limitált árnyalathoz juthatunk hozzá, mégpedig csillogó rosé; fénylő friss menta; fémes acélkék; elegáns tengerkék és a meleg réz formájában. (C01 Underwater Laugh, C02 Mermaiday Mayday, C03 Bella Aquarella,  C04 Entering Atlantis és C05 Mermaid It)
Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft,-


CATRICE “Le Grand Bleu” limitált kiadás 2014. júniustól 
a Rossmann és Müller üzletekben.


Nekem már vannak kedvenceim a szuper tusfilcen kívül is, remélem lesz hozzájuk szerencsém:)

Hogy tetszik Nektek az új limitált kiadás?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése