2014. október 6., hétfő

#generation

Facebook, Instagram, Twitter, G+; Pinterest; Ello.... mind mind közösségi oldal, ahol többnyire a fiatalok osztják meg örömüket, bánatukat, épp mit esznek, hova tartanak, ki szervezi a következő házibulit, vagy  épp megívunk mindenkit egy spontán fergeteges ereszd el a hajam partyra. Ez mind-mind a mai, új generáció életének szerves része és ha bevalljuk ha nem, bizony mi is beletartozunk. Ezt a digitális életet/életérzést próbálta most összefogni a Playboy egy új illatpárossal, ami szerintem nem is sikerült olyan rosszul.


Szóval két parfümöt hozott ki a Playboy, Egyet a csajoknak, egyet a pasiknak. Az üvegek a szokásos formákat hozzák, a dobozok mintázatát viszont az okos telefonok ihlették, ami már sugallja, hogy itt valami trendi dologgal rukkolt elő a Playboy.

#forhim

Könnyű, fiatalos, pasis illatot rejt az üveg, ami fűszeres, picit édes. Az illaton túl az összetevők is arról árulkodnak, hogy férfi illatról van itt kérem szépen. Az alapillatban szarvasbőr és cédrus jegyek
teszik tökéletessé illatélménnyé a parfümöt és mindezekhez társul még az édes-keserű ananász, a lágy, citrusos bergamott, a fűszeres fahéj. A szívillatban a tonkabab és más bársonyos, fás jegyek bújnak meg és teszik tökélestesen energikussá és határozottá ezt a parfümöt. Ezután az illat után sokan meg fognak fordulni :)
És ha a parfüm nem lenne elég az uraknak, beszerezhetik mellé az ugyan ilyen illatú after shave-et és tusfürdőt.
#musthave #presstoplay



#forher

Ami azt illati a mi illatunk sem maradt ki a jóból :) Édes, zamatos, könnyed, gyümölcsös, energikus, fiatalos :))) Mandarin, rózsabors és cseresznye pezsdítő keverékét ölelik körbe a szívillat virágos-gyümölcsös jegyei, jázmin, ibolya és málna, majd mindez gyengéden olvad az alapjegy krémes érzékiségébe, fás akkordok, bársonyos pézsma bukkannak fel az illat  lecsengésében. Az illat hosszan tart, amit még nyújthatunk vagy intenzívebbé tehetünk, ha bevetjük az ugyan ezzel az illattal rendelkező dezodort, és tusfürdőt. Nekem nagyon bejött ez az illat, sajna már a fél üveg oda :S
#irresistible #presstoplay



#generation #buddies #selfie #crazy

A Playboy arra is odafigyelt, hogy ha már a téma a fiatalság és digitális lét, akkor legyenek ott a szeren... készítettek egy appot Androidra és Iphonera - sajna Windowsra nincs :((( - amivel őrült selfie-ket tudunk készíteni és megoszthatjuk kedvenc közösségi fórumainkon.

Playboy Selfie Generator


Összességében szuper illatokkal rukkolt elő a Playboy, de nem csak a partyarcoknak való, hanem mindenikek, aki szereti a vidám és energikus illatokat.


Illatoztátok már őket?
Szeretitek a Playboy cuccokat?

Szép hetet Beautyk :)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése