2014. november 4., kedd

Luck for us

Az Avon idén ősszel új illattal ajándékozott meg minket.  A Luck névre keresztelt parfüm magában hordozza az eleganciát, a luxust és bízzunk benne, hogy egy kis szerencsét is :)





Luck for her

Szerencse az életben, a szerelemben. Igazi kényeztető illat, ami egy kis luxust csempész az életbe. Édes, nőies kissé gyümölcsös illatával engem rabul ejtett. Rég találkoztam ennyire kifinomult parfümmel.
A csomagolás a luxust, a drágaköveket idézi, magában hordozza a nőies eleganciát arany színben pompázva.
Illatjegyei:  citrus és zamatos piros bogyós gyümölcsök, fehér virágok, meleg szantálfa, bergamott és mindezek egy krémes, lágy illattal vannak összefonva.



" Remélem, hogy a Luck magabiztossággal vértezi fel a nőket és a férfiakat. Akárhányszor fújod magadra, mindig megünnepelheted az életed szerencsés és sikeres pillamatait. Szerencsésnek lenni fantasztikus érzés." - mondta Maria Sharapova az illat arca.


Luck for him

A finom, elegáns Luck for her parfüm mellett, a Luck for him egy markáns, erőteljes illat. Nekem talán egy kissé erősebb is, mint amit egy ilyen arculatú illathoz gondolnék. Párom szerint ez pont az az illat, amit egy férfi ha szeret, képes ezt viselni évtizedekig, mintegy rá jellemző kiegészítőt.
A csomagolás ennél a parfümnél ezüstös, fémes színekben jelenik meg, üvege egyzserűbb, letisztultabb.
Az illat fűszeres-fás jegyeket hordoz, főbb illatai az ámbra, a rózsaszín bors,  a szerecsendió és a balzsamos szuhar.



És egy kis videó :)




Ne hagyjátok ki ezt a parfümöt, isteni illata van :)

Szép hetet Beautyk:)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése