2015. január 16., péntek

Új szépségnagykövet a Maybellinenél

Tegnap kaptam a hírt, hogy a Maybelline New York új szépségnagyköveteihez csatlakozott, egy fiatal modell, Gigi Hadid személyében. Számomra sajna ismeretlen a lány, de elnézegetve a képeit egy szép, magbiztos, á hölgyeményt köszönthetünk a Maybelline köreimben :)


Ki ő?

A kékeszöld szemű szépség karrierje nagyon fiatal korában  indult, amikor a Guess társalapítója, Paul Marciano felfedezte. Kezdetben a Baby Guess és a Guess Kids, majd a Guess arca lett. Szerepelt Tom Ford kampányában és a Sports Illustrated magazinban, majd a híres 2015-ös Pirelli naptárban. 2014 februárjában részt vett a New York Fahion Week-en, a Desigual és a Jeremy Scott show-n, majd szeptemberben a Marc Jacobs bemutatón. Szerepelt a London és a Paris Fashion Week-en is, valamint egyike volt  a Models.com Top 50-es és a Top Sexiest listáján szereplő modelleknek, illetve rajta volt a Rolling Stone 2014-es 25 Hottest Sex Symbols listáján is.
A Malibu-i szépség rutinos lovagló és röplabda játékos, de második otthonában, New York-ban is szereti aktívan tölteni az idejét, ezért rendszeresen boxol.
Mindemellett most fejezte be egyetemi tanulmányainak első évét az Eugene Lang College The New School for Liberal Arts-ban, ahol pszichológiát tanul.


Megtestesíti az igazi Maybelline lányt, aki okos, szexi, optimista és élettel teli.

Mit gondol a Maybelline nagykövetségi szerepről?


@gigihadid

„Az, hogy én is Maybelline szépségnagykövet lehetek, mindennél többet jelent számomra, egyszerűen hihetetlen! Leírhatatlan érzés, hogy az álmom valóra vált - mondta Gigi- Nagyon hálás vagyok és megtisztelő, hogy részese lehetek egy olyan ikonikus márkának, amelyen én is felnőttem. Nagyon izgatott vagyok.”

Adriana Lima, Christy Turlington, Jourdan Dunn és Emily DiDonato és sok más szépség mellett Gigi is megállja majd a helyét úgy hiszem :)

Szép hétvégét Beautyk :)
Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése