2015. május 14., csütörtök

68. Cannes-i Filmfesztivál - minden nap frissül!

A mai napon kezdetét vette a Cannes-i filmfesztivál, melynek a L'Oréal Paris már 18 éve sminkese. Ha nem is minden nap, de a 12 nap alatt folyamatosan fogok hozni Nektek képeket, sminkeket, hogy egy kicsit mi is ott érezhessük magunkat. :)

24. MAY
Újabb díjaknak örülhet Nemes Jelen László :)


Nagydíj - a cannes-i fesztivál második legrangosabb díja az Arany Pálma után. A fesztivál hivatalos válogatásának nagyjátékfilm zsűrije ítél oda annak a filmnek, amely kiemelkedően tehetséges rendezésről, nagyfokú eredetiségről és útkereső szellemiségről tesz tanúbizonyságot. (Wikipédia)

François Chalais-díj - A François Chalais-díjat (Prix François Chalais) 1997. óta osztják ki a cannes-i fesztiválon. A leukémiában 1996-ban elhunyt François Chalais francia újságíró, filmkritikus és filmtörténész emlékére alapított elismerést az életigenlés és az újságírás értékeit felmutató filmek kaphatják meg. (Wikipédia)

+ 1 A technikai nagydíjat is a Saul fia kapta, Zányi Tamás hangmérnököt díjazták23. MAY

Fipresci-díjat nyert a Saul fia magyar film :)

Ha jól tudom ez a díj neve a francia Fédération Internationale de la Presse Cinématographique névből kirakott mozaik szó, vagyis a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségének díját nyerte el a magyar rendező.


A Saul fia Nemes Jeles László 2015-ös, színes magyar filmdrámája.

Gratulálunk Neki :)
első és utolsó símítások21-22. MAY
lányaink... :)


19-20. MAY
Hihetetlen, de Andi Macdowel már 30 éve a L'Oreal Paris szépségnagykövete. Nem is lehetne stílusosabb és szebb helyen ünnepelni, mint a Cannes-i filmfesztiválon :)
"'Because I'm Worth It' encourages women to see and feel their value; for every woman to know they are worth it!"18. MAY
Ingrid Bergman mosolyog a 68. cannes-i filmfesztivál plakátján...
Aki egyszerre volt hollywoodi sztár és a neorealizmus alakja, szenvedélyeinek függvényében szerepeket és országokat váltott, de soha semmit nem veszített bájából és egyszerűségéből” – írták a száz évvel ezelőtt született háromszoros Oscar-díjas svéd filmszínésznőről közleményükben az egyik legjelentősebb filmes seregszemle szervezői.


16-17. MAY
Vasárnapi személyes kedvenc :)


Nagyon tetszik ez a dupla szoknya megoldás :)

15.MAY


 Mai háttér info :)
L'Oréal look-ok minden nap ITT


Itt még az első megjelenés előtt a L'Oréal szépségnagykövetei :)14.MAY
Az első napon résztvevő L’Oréal Paris szépségnagykövetek:  Karlie Kloss, Naomi Watts; Julianne Moore és Doutzen Kroes .Még egy kis hangulat a mai napból :)A többi képet és a sminkeket minden nap töltöm majd a blog Facebook oldalára, ide pedig érdekességeket a fesztiválról és a napi kedvenceket fogom hozni :)

Szoktátok követni a Cannes-i eseményeket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése