2015. május 30., szombat

The Nudes

A legutóbbi L'Oréal blogger napon megleptek minket a Maybelline The Nudes palettájával, aminek nagyon őrületem, mert már ránézésre is éreztem, hogy nagyon jóban leszünk :)



Az utóbbi pár hónapban a nude sminkeket részesítem előnyben hétköznap és a blogra is rég készítettem már színes sminket (egyáltalán sminket...), így persze, hogy örültem egy komplett nude palettának. 
A csomagolása nagy letisztult, szép és a mérete miatt még aranyos is :) Nagyon tetszik a vékony betűtípus, a szabályos, arányos belső elrendezés és ami mindenki számára ajándék, az a hátoldalon található 13 look/ smink tipp/praktika :) Ábrán mutatja meg nekünk a Maybelline, hogy hogyan tudunk szuper sminkeket készíteni kettő, három vagy akár négy szín párosításával is, de persze a fantáziánkat is simán elengedhetjük.


A kompakt, arányos elrendezés az a belsőre is igaz. Jó ránézni. 12. színt tartalmaz a paletta, ami teljesen a nyarat idézi, a homok és a bronz árnyalatival. A színeket három fő csoportra lehet osztani. árnyaltuk szerint jobbról az első 4 szín hideg homokszínekből áll, amik talán kicsit rózsaszínes beütéssel is rendelkeznek a középső csoport négy meleg bronz árnyaltból áll össze és a balszélső színek ismét a hideg árnyalatok táborát erősíti a palettában. Mindezeken túl a csoportok mindegyikében találunk matt, selyem és metál fényű szemhéjpúdereket.
Azt már szerintem megszokhattuk és kevés kivétel van az alól, hogy a különböző árnyalatok, különböző minőségeket hoznak magukkal. Ez most sincs másképp. A matt, világos színek gyengébben teljesítenek, mint a sötétebb árnyalatok, vagy a selyem vagy metál fényű színek, viszont highlighterként nagyon finom fényeket lehet velük elhelyezni a szemzugban/szemöldökcsonton. A pigmentáltságtól eltekintve mindegyik árnyalatra igaz az, hogy nem porolódik, nem gyűrődik be az apróbb ráncokba és szépen tartanak egész nap.



Nagyon szeretem ezt a palettát, tényleg mindennap használom és már meg van a pár szín ami a kedvenc, amikből egyet-egyet mindig becsempészek a napi sminkekbe:) Elárulom, főleg a taup színek és a selyem fényű világos árnyalatok a favoritok most. 

....és végre smink a középső négyes csoporttal:)

totális nude :)


amiket használtam:

  • L'Oréal Infallible 24H-Matte alapozó - 13 rose beige
  • Rimmel Match Perfection korrektor - 030 classic beige
  • Rimmel Natural Bronzer - 021 sun light
  • Maybelline The Nudes paletta - középső 4 árnyalat, fekete és a felső sor jobbról első csontszínű árnyalata
  • NYX Lush Lashes szempillaspirál - curvaceous (róla lesz külön poszt, mert írtó szuper termék :) )
  • Mabelline Brow Drama szemöldökspirál
  • essence longlasting rúzs - 15 oh so matt!, 
  • essence nude longlasting rúzs - 01 wearing only smile



Szerintem a Maybelline ezzel a palettával elég szuper terméket adott nekünk. Igaz az ára húzós (4599 Ft) de ez egy olyan paletta ára ,amit tényleg mindennap lehet használni, sok sminknek az alapját adják ezek az árnyalatok és minőségben is jó, eltekintve egy két árnyalat pigmentáltságának gyengeségéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése