2015. június 12., péntek

Hosszú pillák és cica szemek a Miss Sportytól

A Miss Sporty nemrég hozott piacra egy új páros terméket, amivel gyerekjáték lesz mindenkinek elkészíteni a klasszikusnak számító, egyszerre drámai és imádni való macskaszemeket. Nem kell hozzá semmi más mint a Miss Sporty két új terméke a The Miaoww Look! szempillaspirál és tus:)




Mindenki szereti a cicás szemeket, igaz, hogy kell hozzá gyakorolni, hogy a tökéletes tusvonalat megtaláld magadnak és hogy ne okozzon problémát megrajzolni, de ha ezzel megvagy akkor már semmi szabhat határt hogy cuki/szexi/drámai cicaszemeket rajzolj magadnak :) 


Miaoww Look - tágra nyílt tekintet, tökéletes, szexi pillantások

1; Studio Lash The Miaoww Look! tus
  • filces tus
  • folyékony
  • mélyfekete
  • vékony hegy, amivel precíz vékony vonalat tudsz húzni



A csomagolása csajos, macskás filc, vékony a hegy és maga a filc is. Könnyű vele dolgozni, a legegyszerűbb ilyen vékony hegyű filccel, vékony precíz tusvonalat húzni. Kis mértékben feltapad a szemhéjra, de ezeket púderezéssel mindig lehet korrigálni. Könnyen elkenődik, így a szemeteket ne dörzsöljétek, de ha ezt meg tudjátok állni, akkor stabilan ott marad minden vonal ahol megrajzoltátok.

2; Studio Lash The Miaoww Look! szempillapsirál
  • innovatív, új forma
  • minden egyes szempillához elér az új kefének köszönhetően
  • egyszerre hosszítja (akár 44%-kal) és dúsítja a pillákat
  • keféjének köszönhetően szétválasztja a szempillákat így igazi nyitott tekintetet varázsol
  • mélyfekete szín 


Be kell valljam ő volt az a termék amire a legjobban kíváncsi voltam, már csak azért is, mert a Miss Sporty spirálokkal, lakokkal régi emlékeim vannak, amik nem túl jók, így sokáig tartott mire újból esélyt adtam a márkának. De milyen jó, hogy megtettem :) Ez a spirál szuper :)
Szépen ível, hosszú pillákat ad, amik nem tapadnak össze, mint egy legyező terülnek el. Nagyon könnyű a festék állaga, nem nehezülnek el a szempillák tőle, kellemes, könnyű és ami még szuper, hogy nem morzsolódik. A lemosása egyszerű, szépen oldódik a lemosóban a spirál anyaga. Bátran ajánlom mindenkinek, annak is, akiknek voltak fenntartása a márkával mint nekem :)


Hogyan készíts el?

1. lépés Szempillagöndörítő, az ívelt és szétterülő szempillákért
2. lépés Támaszd a könyököd az asztalra, stabilizáld a kezed. A szemed belső sarkától kezdve rajzolj egyenletes vonalat a felső szempilláid vonalában a Miss Sporty The Miaoww Look! tussal. Olyan közel a szempillák tövéhez, amennyire csak tudod. A vonalat nem kell egyből végighúzni, szaggatot vonallal dolgozz, majd kösd össze őket, így biztosabb az elején :)
3. lépés Hagyd, hogy a vonal szélesedjen, ahogy kifelé haladsz… és állj meg, ahogy elérsz az utolsó szempilláig.
4. lépés Jön a farkinca:)  Ennek az alsó szempilláid felfelé hajló vonalát kell követnie. Ez adja majd a cicaszem meghosszabbított, megemelt formáját. A külső sarokból haladj befelé, míg el nem éred a szempilláid felett futó vonalat. Ezt úgy is kezdheted, hogy 1-1 ponttal megjelölöd mindkét oldalon a farkinca végét, így kicsit könnyebb lesz egyformán befejezni a cicás tusvonalat.
5. lépés Ellenőrizd a tükörben, hogy a két szemed szimmetrikus legyen, adj hozzá egy kis extra vastagságot és hosszat, ahol szükséges. Ez az egyik legfontosabb minden sminknél, ellenőrizz, így időben korrigálhatsz mindig. :)
6. lépés Az i-reea a pont, a maximális hatás eléréséhez használd a  Miss Sporty The Miaoww Look! szempillaspirált így lesznek új macskaszemeid a leghatékonyabb csábítóeszközeid!
+1 Fokozni akarod a drámát estére? Nem szükséges letörölnöd és újrakezdened :) csak adj egy kis extra szélességet és hosszat a farkincához, hogy még miauuubb legyél! Formás és elbűvölő… pont, mint egy csodás fekete macska ;)


Tipikus eset, mikor addig formázod a tusvonalat míg vastag nem lesz :D
Talán megálltam a határon :D:D:D


Ne feledjétek ki a nyári csomagból a Miss Sporty 1 minute körömlakkjait sem:)
Csodás, vibráló, energikus színek, gyors száradás. Mi kell még nyáron? ;)


Próbáltátok már valamelyik terméket?
A spirál szerintem alap darab :)
A cicás szemekhez ITT találtok egy kis inspirációt :)

Szép hétvégét Beautyk:)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése