2015. június 15., hétfő

Üde nyári termékek a Max Factortól

Nyáron, főleg mikor 30 fok felett van a hőmérséklet nem hogy ruhát, de sminket se nagyon szeretnek sokan viselni, köztük én sem. Az viszont biztos, hogy egy pici púder, egy pici pirosító, spirál és valami szín a számra az kell :) A Max Factor most két olyan terméket hozott piacra, amikről el tudom képzelni, hogy nyáron sem fogunk lemondani róluk.

Max Factor Colour Intensifying ajakbalzsam

A Colour Elixir termékcsaládot tovább bővítette a Max Factor,  az első építhető színű ajakbalzsammal, ami lefedi a színintenzitás teljes skáláját a finom fénytől az extrém színekig. És ez miért jó? A nők annál bátrabban viselnek színeket az ajkukon, minél érettebbé válnak. Sokaknak még mindig túl extrém azonban a rúzsok által nyújtott intenzitás és olyan terméket keresnek, melynek az erősségét ők befolyásolhatják kedvük szerint.  Így kedvünkre kísérletezgethetünk a visszafogott lágy tónusoktól egészen a vad színekig, ami valljuk be nagyon jól jön, ha még nem találtuk meg a színeinket:) 
Hidratáló balzsam – a termék 70%ban tartalmaz olyan anyagokat, melyek természetes védelmet alakítanak ki az ajkakon és nem engedik kiszáradni azokat. Ezen kívül tartalmaz még mango vajat, shea vajat és kakaóvajat, melytől az ajkak tápláltak és hidratáltak lesznek

Színintenzitás: a mikrorészecskéknek köszönhetően a Colour Intensifying ajakbalzsam képes a fokozatos színintenzitás elérésére és a precíz felvitelre. Extrém vékony rétegben is felvihető,  mely minden további réteggel könnyen továbbépíthető. A színintenzitás maximalizálása érdekében fényvisszaverő hatással is bír.

A Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója Pat McGrath így vélekedik: “A kulisszák mögött nagyon sok időt töltünk az ajkak elkészítésével, először leradírozzuk azokat nedves törlőkendővel, majd jó alaposan bebalzsamozzuk, várunk pár másodpercet, aztán újra ledörzsöljük és megint jöhet a balzsam. Legyen szó merész vagy természetes ajkakról, ez mindig beszédtéma szezonról-szezonra. Amellett, hogy tapasztaltunk egy elmozdulást a természetes sminkek irányába, ahol csak egy leheletnyi balzsam egészíti ki a sminket, még mindig trendi a klasszikus vörös ajak is, mivel a nők imádnak játszani a színekkel. A Colour Intensifying ajakbalzsam szépsége, hogy megadja a lehetőséget számtalan, kifutón látható ajakszín elkészítéséhez: egy rétegben természetes fényt ad, több rétegben egészen a merész színekig fokozható, mindez egy termékben.”

Max Factor Cream Puff pirosító

60 éve alkotta meg a márka a Cream Puff púder, ami azóta is töretlen sikernek örvend, minden korosztálynál. Most a márka megalkotta a Cream Puff pirosítót, ami segít a smink befejezésében és kontúrozásban is.
A tökéletes arcbőr továbbra is dominál a divatbemutatókon, ami hatással van a hétköznapokra is. A titok az arcpirosítóban rejlik – a fakó, élettelen bőrt megtölti élettel, sugárzóvá, csillogóvá varázsolva azt, az arccsontok árnyékolása pedig a kiemelésben is segít. Egy jól megválasztott árnyalatot használhatunk bizonyos arcvonásunk elrejtésére vagy épp kihangsúlyozására. A Max Factor sminkmesterek egyedi módon készítenek modern sminket a termék segítségével: egy taupe árnyalatot használnak  az arccsont alatt, így kiemelik a csontot,  és egy melegebb, rózsaszíneset az almácskákon, hogy üde és egészséges legyen az arc. Nem más ez, mint egy alapvető, multifunkciós termék, hiszen használhatjuk kiemelésre, kontúrozásra, pirosításra.

“Vigyük fel a pirosítót körkörös mozdulatokkal egy ecset segítségével a hangsúlyozandó részekre, különös tekintettel az arccsont, a szemöldökcsont és a nyak menti részekre.”  Pat McGrath .

Égetett formula – puha, selymes textúrájú, mely könnyed érzetet nyújt
Finomra őrölt, többtónusú pigmentek – az ultrafinom részecskék könnyen eloszlathatók, a természetes szín eléréséig

A két termékből főleg a pirosító után érdeklődöm és erősen gondolkodom, hogy azt a kis jobb felsőt beszerzem :)

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket?
Hogy tetszenek?

Szép hete Beautyk :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése