2015. július 24., péntek

NYX nyári újdonságok

Minden évszak tartogat számunkra új szezonális dolgokat. Még javában nyár van és a NYX Cosmetics is ellát minket minden földi jóval most is :)

Még mindig jönnek ezrével azok a termékek amelyekkel kontúrozni lehet az arcot és a Nyx most két ilyen termékkel is előállt. Az első ami már egy ideje kint van a polcokon az a Wonder Stick. Tökéletesen satírozható, krémes állagú „ceruzastick” egyik végén az árnyékoló, másik végén a kiemelő színnel. Egyszerű használatával előnyösen formálhatjuk arcunk csontozatát, fényt és árnyékot kölcsönözve sminkünknek.
Nagyon érdekel, hogy milyen, de mikor a Müllerben jártam egy darab nem volt belőle. Ez lehet jelent valamit :D

A kontúrozásnál maradva, a nyárral egy 3c  korrektor és kontúr paletta is jött :) Három színösszeállításban kapható (világos, médium, sötét), krémes állagú és elméletileg vízálló. Minden paletta hat árnyalatot tartalmaz, mellyel korrigálhatók, és kiemelhetők az arc előnytelen, és előnyös részei, elfedhetők a bőrhibák és egyenetlenségek. Néhány percet elvileg várni kell vele, hogy száradjon és vízálló legyen, mattításához fixáló púdert ajánl az Alveola.


Ha eddig nem találtuk meg a tökéletes CC/BB krémünket, akkor most meg van rá az esélyünk. A NYX olyan CC krémeket alkotott, melyek kifejezetten 3 bőrtípushoz készültek, összesen 6 árnyalatban:







A levendula árnyalat színkiegyenlítő CC krém, a barackos árnyalat is színkiegyenlítő, mattít és üdévé varázsolja az arcbőrt, míg a zöld elfedi az arcpírt. Mindegyik verzió világos és sötét árnyalatokban is kapható.Ezekkel a krémekkel szép, egyenletes arcszín és matt, bársonyos hatás érhető el. És természetesen ezek a cc krémek is hidratálnak, fényvédőt tartalmaznak, valamint segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát.


Ami abszolút újdonság számomra a márkánál, az a védő és tápláló balzsamok száraz bőrfelületekre (ajkak, kéz). All Over Balm igényes és különlegesen szép fém dobozos ápoló balzsam 3 féle tápláló olaj hozzáadásával készül: argán, kókusz és makadám dió.

nagyon cukik :)

Egy ideje már inkább a matt a divat, de színekben bármi jöhet, egyre több a nude, de a vibráló, élénk színek is teret kapnak. Mindezeket figyelembe véve jöttek új árnyalatok a NYX matt rúzsaihoz is, kiegészülve hasonló árnyalatú ajakceruzákkal. 



Az új árnyalatok között ITT válogathattok :)


Ennyi minden között már igazán találhatunk magunknak valamit nyárra, ami végigkísér minket ebben a szezonban és talán tovább :)

Szép hétvégét Beautyk :)

Ann:)

2 megjegyzés:

  1. Hűha mennyi jó dolog, mióta keresek már egy ilyen kontúrozós sticket *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem próbáltam, de tényleg nagyon szuper és praktikus :) eddigi tapasztalataim szerint a minőségben sem lehet hiba :)

      Törlés