2015. szeptember 23., szerda

Play I Wild

A Playboy parfümöknek köszönhetően válogathatunk a csábítási fortélyok között. Lehetünk szexi geek csajok a #generation kiadásnak köszönhetően, de ha inkább a hódító pin up stílust szeretnénk bevenni akkor csak az év eleji limitált kiadást kell keresnünk a polcunkon. Most egy újabb szerepet vehetünk fel. Itt a Play It Wild, amivel a akár vadmacskák, akár bájos cicák leszünk, mindenképp hódítani fogunk :)




A Playboy új illatai ismét nagyon szólnak. A Wild illatkollekcióval egyszerre lehetsz mindenre elszánt vadász és "mit sem sejtő préda". Már a csomagolás is egy hatalmas játékra hív minket.  A srácok termékei szuper terep mintát kaptak, míg a csajok igazi vadmacska termékeknek örülhetnek, de ettől függetlenül nem feltétlen a srácoknál van a puska ;)

Play It Wild for him....



A termékek nem változtak, a formák sem. A designe új, pasis, a dobozon és az ikonikus nyuszin is helyett kapott a terep minta, ami szerintem az egyik legjobban sikerült nyúl. Jól áll neki a terep, igazán bátor és férfias vonásokkal ruházta fel a designer a logót, csak úgy mint a parfümör az új illatot. 
Az illat friss citrom, grapefruit, és szerecsendiófa meglepetésszerű keverékével indul, mielőtt egy addiktív, ínyenc szívillatba robban, amely szerelmes csokoládé és fekete áfonya akkordjaival dobog. A bőr és a mély ámbra arcátlan, szexi, buja, állatias és férfias, így őrülten ellenállhatatlan. Mindezeken túl nekem van még benne valami megfoghatatlanul könnyű és játékos illat, amitől kiemelkedik az általános férfiaknak szánt illatok közül. Vagy lehet pont itt kezdődik az a bizonyos játék?:)

Play It for her...



Itt az illattal kezdeném. Határozott, nőies, egyszerre édes és picit fanyar, én magam sem tudok dönteni, hogy egy vadító macska, vagy egy hízelgő cica viselné inkább szívesebben, így gondolom a kiszemeltünk se tudja elsőre eldönteni, hogy kivel is áll szembe, le lesz fegyverezve, vagy el lesz kényeztetve ? :)
Az illat narancsvirágolaj, bergamott és körte váratlan robbanásával indul; majd egy édes, elegáns szívillatba fejlődik, melyet vakmerő keserűnarancs és kóla akkord alkot – igazán vadító! A viaszos ámbra és érzéki vanília buja keveréke egészíti ki ezt az elragadó élményt. 
A csomagolás, az illathoz hasonlóan merész és nekem kettős is. Egyik pillanatban imádom a merész leopárdmintát az üvegen a klasszikus nyuszikupakkal, másik pillanatban elég lenne a mintából egy leheletnyi is... még nem jutottam döntésre.

A parfümök mellett most is megtaláljuk a kiegészítő illatokat, dezodor és tusfürdő formájában. A csajos tusfürdőnek eszméletlen jó karamell illata van... nálam nem fog sokáig tartani :D


Az új kollekciónak egyértelmű üzenete van. Hagyjuk a teketóriázást, legyünk bátrak, legyünk határozottak döntsük el mit/kit akarunk és lépjünk. Légy merész, vagy épp visszafogott, tedd meg az első lépést, azért amit szeretnél, ha épp egy parfümmel, egy tekintettel vagy egy rossz napon egy segítségedre siető helyes fiú jó szándékának elfogadásával vagy mindegy milyen aprósággal kezdődik akkor is irtó nagy kaland lehet  :)

Csajok irány a boltok polcai, szagolgassatok, 
egy határozott, édes parfümre mindig szükségünk lehet ;)


Előző parfümök:

1 megjegyzés:

  1. "egy vadító macska, vagy egy hízelgő cica viselné inkább szívesebben, így gondolom a kiszemeltünk se tudja elsőre eldönteni, hogy kivel is áll szembe, le lesz fegyverezve, vagy el lesz kényeztetve ? :)"

    Ne máááár... megint megszegem a fogadalmam, miszerint nincs több parfüm. :((( :D Az illatjegyek is meggyőzőek. Eddig egyedül a Generation-t meg a Play it sexy-t próbáltam, és elég vegyesek az érzéseim az illatot illetően, hogy mennyire illenek hozzám, nagyon hangulatfüggő. Ezt is mindenképp megfogom szaglászni. Nem lesz véletlen 75ml-ben?

    VálaszTörlés