2015. október 9., péntek

Glamour napi apróságok

Biztosan nem vagyok egyedül azzal, hogy a Glamour és más kuponos napokat nagyon szeretem. Egyszerűen telitalálat. Nem csak azért mert sok mindent meg tudunk olcsóbban vásárolni, hanem mert sokszor hiányzik (nekem is ) egy - egy nap amikor magamra figyelhetek, amikor megjutalmazhatom magam, vagy csak mert jól esik bámészkodom az boltban egész nap úgy, hogy az a nap arra van szánva. Nem kell máshova mennem, nem kell mást csinálnom csak ezt, még ha nem is veszek semmit :D Nah én ezért szeretem ezeket a napokat, főleg ha részt is tudok venni rajtuk :D Most nem tudok elmenni Glamour napozni, de az biztos, hogy van egy-két termék, amit figyelmetekbe ajánlok :)


Természetesen mi másról írnék most is mint sminktermékekről és a kedvenceimről, ami nekem bevált  :)

Rimmel London

Primerről itt olvashattok,
púderről itt áradoztam;
és a rúzsokról itten :)


A Rimmel, nekem nagy kedvencem, mert a száraz bőrömre a termékeik általában ideálisak. Táplálnak, de nem zsírosítanak, és a minőségük is remek. Három nagy kedvencem van az elmúlt időszakban. A Lasting Finsih családból a primer és a  púder, amik végigkísérték az egész nyaram. Gyakorlatilag egész nyáron őket viseltem. Tökéletesen fednek. A primer hidratálja a bőröm és a kényes területeken (nekem főleg az orrom ilyen), ahol nagyon száraz a bőröm ott is mérsékli a hámlást, a pikkelyesedést. A harmadik az épp most új nude rúzsok, de gyakorlatilag bármelyik Rimmel rúzst ajánlom, mert szépek a színek, száraz ajkakat rendbe teszik és tartósságukkal sincs problémám.

Max Factor


























Régi kedvenceim a Max Factir Wild Shadow ceruzái, amik gyönyörű fényük és erős pigmentáltságuk mellet szuper puhák és szépen lehet velük ezáltal dolgozni. Hegyezni nem egyszerű őket, de egy kis hűtés után mér könnyebb :) Smink velük itt :)
Másik régi kedvencem a Masterpiece Transform spirál. Igéző pillákat varázsol, tartós és önállóan is használhatjuk, akkor is szuper hatásos lesz a tekintetünk :) Egy éve itt írtam róla és azóta is rendszeresen használom, ami jelent valamit ;)
Harmadik ajánlatom, a Velvet kollekció. Bármelyik darabot választjátok, vagy akár mindent, szuper termékeket kaptok. egy ilyen szett és az őszi sminketek meg is van sok sok variációs lehetőséggel :) A Velvet kollekcióról itt olvashattok többet .


Maybelline

Mindeki nagy szerelme, tartós, pigmentál krémes és Maybeline??? Persze Color Tattoo :D Ez tipikusan az a termék, amiből veszel egyet és mind kell. Miért pont egy kuponos akcióból hagynánk ki? :) Egy kis teszt itt, egy kicsit erős sminkkel :D

Plusz termék, ami szerintem minden nőnek alap terméke, a tökéletes nude paletta. Szuper színek együtt, egy palettában végtelen variációban. Teszt itt.


Amit nem próbáltam, de érdekel és jókat olvastam róla, az a Baby Skin Pore Eraser primer, ami mattít, összehúzza a pórusokat és önmagában is használható. 

L'Oreal

Az Gloss Bar szájfények érdekelnek, amint tudok veszek és a matt árnyalatból, még mindig a matt ajakkrémek és rúzsok bűvöletében vagyok, de Ti is megtaláljátok köztük, ami a szívetekhez jobban közel áll, mert vannak matt, krémes és csillogó árnyalatok. 

És hogy ne csak sminkekkel bombázzalak titeket, a L'oréalnál nekem van két kedvencem, az egyik a szép bőrért a másik a ragyogó hajért felelős. 
Ha mennék Galmour napozni, biztos a kosaramban landolna egy micállás víz és az Elseve Sica  (külföldön CICA :), itt meg a teszt )kréme, ami a töredezett hajvégeimet megmentette :)




Hát ők lennének azok a kedvenceim, amiket szívből ajánlani tudok, bízom benne, hogy a Glamour napokon beszereztetek/beszereztek mindent amire szükséget van és olyan dologgal is megajándékozzátok ilyenkor magatokat, amikre vágytok :)

Puszi Nektek :)
Ann :)

2 megjegyzés:

  1. A Nude paletta jött haza velem ezekből, még vettem más dolgokat is. Olvastam a palettáról, hogy csak féláron éri meg megvenni, mert a teljes árán vehetünk pigmentáltabbakat is. Féláron volt és még hozzádobtam egy 10%-os végösszegi kupont (mivel mást is vettem), így szerintem megérte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem szeretni fogod :) Én annak ellenére, hogy nem egyformán pigmentált minden szín, nagyon szeretem. Sokszor jobba jön hétköznap egy - egy finomabb árnyalat.

      Törlés