2015. december 30., szerda

Avon újdonságok januártól

Igaz, még nincs vége az évnek, de már most lehet gondolkodni a következő AVON rendeléseken. A januári katalógus újdonságai bővelkednek ápoló, kényeztető termékekben, mert valljuk be, karácsony és szilveszter után még elbír a testünk és a lelkünk is egy kis kényeztetést :)


Téli gondoskodás a bőrnek
Megújul az AVON Care termékcsalád

A megújult AVON Care termékcsalád  a kakaóvaj, a méhpempő, a jojoba- és a rizskorpaolaj jótékony hatásainak köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a téli hideg ellen. Az új, továbbfejlesztett formula bőrtápláló E-vitamin komplexet tartalmaz, így tartós hidratálást biztosít, mely hozzájárul a bőr nedvességrétegének erősítéséhez. Ez utóbbi tulajdonság nálam külön pontot kap, mert vízhiányos bőrnek az E vitamin nagy barátja :)

AVON Care regeneráló kakaóvajas termékcsalád - száraz/ nagyon száraz bőrnek
Minden ami egy tápláló szett része lehet:  testápoló, arckrém, kézkrém, többfunkciós arc-, kézkrém és testápoló, valamint ajakbalzsam. ennek a kis családnak minden tagja kakaóvajat tartalmaz, mely nagyban segíti bőrünket a regenerálódásban. A kakaóvaj emellett intenzíven hidratál, segít megakadályozni a bőr nedvességtartalmának csökkenését, illetve helyreállítja a bőr természetes, egészséges ragyogását.




AVON Care intenzív bőrnyugtató termékcsalád - az irritált és kiszáradt bőr megmentője
A termékek jojoba- és rizskorpaolajjal gondoskodnak bőrünk ápoltságáról. Az intenzív bőrnyugtató család mindegyik tagja könnyen felszívódik, segít mielőbb enyhíteni a kellemetlen, viszkető, húzódó, érzést, illetve gyorsítja bőrünk regenerálódási folyamatait.  Ez a termékcsalád azoknak is kedvez, akik nem szeretik az erős illatokat testápolóikban vagy allergiásak a parfüm összetevőre, hiszen a bőrnyugtató termékcsalád mindegyik tagja illatanyagmentes.

A SOS intenzív bőrnyugtató testbalzsam illetve testápoló krém a felvitelt követően pillanatokon belül megnyugtatja és hidratálja a bőrt, miközben csökkenti annak durva, érdes tapintását. 


AVON Care méhpempővel dúsított termékcsalád - normál/enyhén száraz bőrűeknek
Ideális termékek a mindennapi testápolásra. A méhpempő fehérjében és vitaminokban gazdag, valamint számtalan tápláló, védő és hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, mellyel gyengéden ápolja bőrünket. Az AVON Care méhpempős termékcsalád mindegyik tagja amellett, hogy táplálja a bőrt, akár duplájára is növelheti a bőr hidratáltsági szintjét, így megóvja azt a kiszáradástól.

Az érzékeny bőrűek is bátran használhatják az AVON Care termékek mindegyikét, mivel bőrgyógyászatilag tesztelt termékek, így a család bármelyik tagjának ajánlott.


+1 tápláló újdonság
3 az 1-ben arctisztító
Az AVON Care család legújabb tagja ez az arctisztító, mely gyengéden távolítja el a napi szennyeződéseket az arcról. Tisztítja és hidratálja az arcbőrt, miközben az AVON Care termékcsaládok többi tagjához hasonlóan segít lággyá és puhává varázsolni azt.


Ápoltság és smink kéz a kézben
AVON színezett ajakápolók
Szín és ápolás egy tubusban

Nekem örök probléma a cserepes, hámló ajak főleg télen, a hideg, szeles idő miatt. Ilyenkor folyton kenem különböző hidratáló krémekkel, ajakbalzsamokkal, de ha azt használok, akkor nem szeretek már mást tenni a számra.  Az AVON új termékével úgy hidratálhatjuk ajkainkat, hogy közben nem kell színekről lemondani ;)


Az AVON új krémes állagú színezett ajakápolói a shea vajjal és az E-vitaminnal dúsított formulájuknak köszönhetően puhává varázsolják, és diszkrét fénybe borítják ajkainkat. Három krémes és a két gyöngyházfényben ragyogó árnyalat közül választhatunk.


Téli gyorssegély a hajnak
AVON Advance Techniques újdonságok

AVON Advanced Techniques színvédő, fakulást késleltető hajspray - sokáig ragyogó és fényes hajszín
Táplálja és hidratálja a hajszálakat, ezáltal késleltetheti a szín fakulását és selymessé, élettel telivé varázsolja frizuránkat. UV-szűrőt is tartalmaz, így megvéd a nap káros sugaraitól. Nem csak nyáron, de télen is hasznos, ha nem hordunk sapit és hét ágra süt a nap. 

AVON Advance Techniques hajfényszérum - a ragyogó haj titka
A szérum ragyogóvá varázsolja a hajszálakat, valamint, ápolja azokat így segít felvenni a harcot a töredezett hajvégek ellen. Öblítést nem igényel, bátran használhatjuk nedves vagy akár száraz hajon is, közvetlenül hajmosás után, vagy csak amikor szeretnénk frizuránkat még ragyogóbbá tenni.


2+ újdonság nekünk, csajoknak ;)

AVON sminkszivacs
A tökéletes alapozásért
A közkedvelt csepp alakú sminkszivacs már az AVON kínálatában is elérhető, a sminkrajongók nagy örömére. A sminkszivacs különleges, élmentes, lekerekített végű formája az alapozó lehető legprecízebb felvitelére lett kifejlesztve, melynek köszönhetően az arc bármely szegletét könnyedén sminkelhetjük – akár a szem vagy az orr környékét is. A szivacs minimálisan szívja magába a nedvességet, így szárazon vagy akár benedvesítve is használható. A sminkszivacs alapozás után vízzel és szappannal könnyedén és gyorsan tisztítható.



A sminkszivacsot nedvesítsd be egy kevés vízzel, majd nyomd ki a felesleget belőle. Ezt követően pöttyözd fel arcodra kedvenc alapozód, majd a szivaccsal, finom ütögető mozdulatok segítségével oszlasd el az alapozót az arcodon. A szivacs csúcsát használd a szem környékére felvitt korrektor eloszlatására illetve az orrcimpa nehezen elérhető részeinél. Alapozód fixálásához sem kell más ecsethez nyúlnod! A szivacs gömbölyű részét húzd át gyengéden párszor kedvenc púdereden, majd apró mozdulatokkal ütögesd fel az arcod fényesebb részeire, hogy fixáld az alapozód.


Mesmerize for Him és for Her kölni 
Illat, mely megbabonáz



Az AVON legújabb titokzatos és magával ragadó illatpárja a Mesmerize for Her és for Him, orientális illatjegyeivel szinte megbabonázza az érzékeket. A női illatvariáns a zamatos fehérhúsú őszibarack, az érzéki bazsarózsa és a titokzatos szantálfa kifinomult elegyével bűvöli el az ellenkező nem képviselőit. A Mesmerize for Him kölniben a kellemes bergamott, a fűszeres kardamom és a gazdag fás aromák alkotnak hipnotikus kompozíciót.
A kép, az üveg lenyűgöző, keleties és misztikus, az illat katalógus alapján finom, édes nőies és ott van benne a nőies titokzatosság. Ő nagyon felkeltette a kíváncsiságom :)


Ők lennének a januári újdonságok, de nézzétek meg a katalógust is, ami hamarosan elérhető lesz, vagy kérjétek el már most a tanácsadóktól, mert az újdonságok mellett, hihetetlen év eleji akciók is lecsaphattok:) Én már megtettem :D

Jó bulizást holnapra Beautyk, legyen csodás évetek:)

Ann :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése