2015. december 17., csütörtök

Karácsonyi ajándék tippek _ utolsó pillanatos, de annál jobb :)

Már mindenki karácsonyi bevásárlás lázban ég, sajnos ebből csak kevesen karácsony lázban :S van aki már mindent megvett, van aki még semmit és még ötlete sincs, nah nekik talán még segíthetek :D De aki már túl van minden ajándékon és be is csomagolt mindent, annak is lehet adok még egy kis plusz tippet, amivel megkoronázhatja a karácsonyt, ajándékok terén :)


A legjellemzőbb ilyenkor a különböző szettek ajándékozása. Ez lehet smink testápolás, hajápolás, testápolás stb. Ezért igyekszem a olyan termékeket mutatni, amik önállóan, vagy akár egy általunk összeállított szett egyik eleme lehet, így biztos olyat kap a családtagunk, amivel a boltban nem találkozott ;) És szerintem plusz örömforrás, ha Te válogatod össze a meglepi szettet a kiszemeltnek :)

Parfümök
Szerintem ez az egyik legalapvetőbb ötlet, ha hölgyekről beszélünk legyen szó akárkiről. Az alacsony, közép és magas árkategóriákban tengernyi lehetőség közül választhatunk és biztos megtaláljuk azt ami nekünk is és remélhetőleg az ajándékozottnak is tetszik.

Outspoken Party! by Fergie parfüm
Igazán fiatalos, lüktető illatban a mámorító virágok keverednek a csábító gyümölcsökkel, melyben a bazsarózsa, a magnólia és a lédús málna gondoskodik a feledhetetlen illatélményről. szerintem egy hugi, az épp tinédzser lányunk, vagy az örökifjú anyukák tuti ajándéka lehet :)












Christian Lacroix Bijou for Her
A parfümben az olasz mandarin és a pazar vanília találkozik a fűszeres csillagánizzsal, ellenállhatatlan és egyben ünnepi illatkombinációt alkotva. Ő már a egy komolyabb választás, egy komolyabb hölgynek :)
Playboy Play It Sexy Pin Up
Az édes, gyümölcsös illat, amit lágy aromák egészítenek ki és teszik ellenállhatatlanná a parfümöt és minket :) Szintén a fiatalság a fő célközönség, vagy az örök nyuszik ;)
Alapillat: praliné, vanília, pacsuli
Bővebben itt olvashattok róla.


DowTown by Calvin Klein
A virágos, fás, pézsma illatcsaládba tartozik. Egy modern illat, ami a városi nőket, a saját szabályaik szerint élő hölgyeket célozza meg. Igazi városi, magabiztos illat.  Ő az én illatom 8bár magabiztos sose vagyok :D ) :) Imádom, itt írtam már róla :)
Smink
Ezek a termékek is favoritok lehetnek, ha rendszeresen sminkelő lányról van szó. Biztos, hogy telitalálat egy-egy limitált téli kiadás, egy komolyabb paletta, a nude árnyalatok, egy szép pirosító, vagy egy gyönyörű highlighter, főleg hogy mostanában indult hódító útjára  a strobing :)

AVON sminkpaletta karácsonyi köntösbe öltöztetve
Tökéletes ajándék bárkinek a családban, csak úgy mint bármelyik más nude paletta.8 egymáshoz tökéletesen passzoló árnyalatot tartalmaz a paletta, melyeket akár egymásra építve a diszkréttől az intenzív hatásig.  Nem lehet vele melléfogni :) Egy kicsit bővebben róla itt.

Max Factor Smokey Eye Drama Kit
Ez a paletta telitalálat a Max Factortól, imádom a Lavish Onyx összeállítást. Egytől egyig intenzívek a színek, krémesek, tartósak, elegánsak, de mégis lehet őket hétköznap is használni. :) Teszt is volt.

L’Oréal Paris La Palette Nude
Őt még nem próbáltam, de nézzetek rá, milyen szép, és igen, ismételten nude, ami mindig jól jön ;)

Maybelline The Nudes 
Végigkísérte a nyaram, a hétköznapjaim, multifunkciós, szeretem :) Pigmentálta színek, matt és fényes árnyalatok, barnák, aranyak, minden ami kellhet :) tökéletes választás lehet kezdőknek, de egy haladó sminkesnek is ott kell, hogy lapuljon egy ilyen paletta a táskájában. Itt írtam róla korábban.

Maybelline ColorTattoo
Bármilyen színben telitalálat. Tartósak, krémesek és sokáig kitartanak :) Bárki aki szokott sminkelni, az tudja milyen tuti termékekről van szó és az ára miatt nem mindenki engedheti meg magának, hogy felvásárolja az összes színt, így biztos örül egy - két ilyen darabnak bárki :)

Max Factor Creme Puff pirosítók
Ez szép márványos pirosító is jó választás lehet egy karácsonyi ajándék mellé. Pigmentált, könnyű vele dolgozni és istenien néz ki :)

essence MerryBerry highlighter
Ha az ajándék minden porcikájában igazodik az alaklomhoz, akkor ez az aranyló highlighter nem marad el karácsonykor :) Még nincs vele személyes tapasztalatom, de korábbi essence trendkiadásból már származik egy szuper highlighterem. Ha érdekel Benneteket a többi termék, itt keresgethettek MerryBerry termékeket :)
L'Oréal Volume Million Lashes Feline szempillaspirál
Róla épp a héten írtam :) Hihetetlenül tartós, mélyfekete és szuper szép pillákat varázsol, az ünnepi csomagolást már említenem se kell. Egyszerűen szép :)

Rimmel Oh my gloss! szájfények Nálam ők az év szájfényei :) Tartós a színük, hidratáló hatásukat még akkor is érzem, mikor már a nagyja ragacsos fény lejött :) Az árukkal sincs semmi gond, így akár egy kisebb szett is összeállítható belőle a szájfényőrült barátnőknek ;) Bővebben róluk itt.

L'Oreal Paris Infallible Mega Gloss Bar Szájfény
Lehet, hogy az árnyalat is közre játszik, de ez a matt szájfény, ez valami isteni. Igaz mindenhonnan visszaköszön, ahova csak a szád ér, de mégis tartós és intenzív marad a színe sokáig. és matt <3 Matt rúzs és színes rúzs imádóknak szuper ajándék lehet. Teszt:)

NYX Soft Mattte Lip Cream
A nyaram végigkísérője ős is, ő az első színes rúzsom, amit egynél többször hordtam, tartós, matt.... nem kell ennél több, jah és nem kopik gyorsan, és nem tapad olyan intenzíven a dolgokhoz mint az előző matt ajakkrém. Tartós, minőségi, nem okoz csalódást :) Beleszerelmesedett poszt itt :)

essence Merry Beery körömlakkok
Ha valami cukiságot akarsz csempészni az ajándékok közzé... szuper karis színek, édes üveg :)
A kollekcióról is írtam már korábban.

AVON Magic effect liquid sequin lakkok
az AVON lakkokat nem kell bemutatnom szerintem, tartósak és minden egyes darabja ugyan azt a minőséget hozza amit már megszokhattunk, nekem most ő a kedvencem, de ezekre a decemberi újdonságokra is érdemes egy pillantást vetni, közülük a kedvencem a Glitterati ;)

Még több újdonság az AVON-tól.

Elseve Sica-krém
Ha van a családban aki folyton a hajával szenved, ez kell neki, kötelező :) selymessé, könnyen kezelhetővé és könnyűvé varázsolja a hajat és a töredezett végeket is helyreteszi, így sokáig el lehet kerülni a fodrászt ;) Teszteltem itt és azóta is rendszeresen használom :)


Őket tudom Nektek szívből ajánlani, mint ajándék akár önállóan akár kísérőként.
A lista sose lesz teljes, mert mindig van valami új, valami jó, ami ellenállhatatlan, főleg blogger szemmel :)
Bízom benne, azért valakinek sikerült egy kis tippet adnom:)

Még karácsonyig lesz pár poszt, addig is hajrá az utolsó "nagybevásárlósnapokra"

Ann:)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése