2016. január 19., kedd

Avon arctisztító készülék

Karácsonyra kaptam páromtól az AVON arctisztító készülékét. Már régóta szerettem volna kipróbálni valamilyen arctisztító készüléket, de mindig csak a nézegetésig jutottam. Ez a termék jelenleg nem elérhető, de ha a jövőben látjátok a katalógusban, ne habozzatok megrendelni. Mindjárt el is mondom miért :)

Az AVON arctisztító készüléke, hasonlóan a többi ilyen termékhez azt a célt szolgálja, hogy az arcunk makulátlan tiszta legyen, az elhalt hámsejteket eltávolítsa és egy-egy tisztítás végén a kedvenc tonikunk, arckrémünk, pakolásunk még hatékonyabban tudja kifejteni hatását. Nem beszélve arról a jótékony hatásról, hogy serkenti a vérkeringést az arcunkban a készülék. 

 A fenti képen láthatjátok, hogy a termékhez két fej tartozik, plusz egy állvány, ami nagyban megkönnyíti a tárolását a fürdőszoba polcon :) 2 db AA elemmel működik és természetesen vízálló a készülék :) A mérete teljesen korrekt, jól elfér a kezemben, nem nehéz és ívelt alakja révén beleilleszkedik a tenyeremben, így kényelmes a fogása is. 


Az útmutató alapján 20-20 másodpercet igényel az orr és a homlok tisztítása (ezek a mitesszerre hajlamos helyek többnyire) 10-10 másodperc az arc többi része. Két tisztítófejet kapunk a készülékhez. A szilikon kefe a kíméletes és ezáltal a gyakoribb tisztításra lett kiképezve, míg a sörtés kefe a mélytisztításért felel. A fejek forognak, összesen két sebességet tudunk meghatározni. 


Karácsony óta használom, rendszeresen!, ami nálam nagy szó :D tehát a termék jó :D hetente 3-4 alkalommal használom a szilikon fejet és 1 alkalommal, általában vasárnap a sörtés fejet. Az arcom érezhetőbben tisztább, simább érintésű. Mióta használom a pattanások mérséklődtek, már csak kisebbek fordulnak elő (eddig is csak időszakosan voltak, de akkor nagyon :S), de még most alakul ki az ehhez a géphez alkalmas arcápolási rutinom, mert nekem teljesen megváltoztatta azt. Más termékeket igényel a bőröm, mint amit eddig használtam. Az én bőröm extra problémás olyan téren, hogy mi az amit elvisel és mi az ami csípi, ezért most még kísérletezgetek, de szerintem nagyjából a végéhez közelít ez a projekt is :)  A szilikon fejjel akár percekig masszírozom az arcom egyes fokozatban, a sörtéset nem nagyon bírom 5 másodpercnél tovább, de az is bőven elég egy érzékenyebb bőrnek.

A lényeg, hogy az arcom érezhetően üdébb, simább. Konkrétan beszippant mindent egy-egy kezelés után a bőröm amit csak rákenek :) 

Az ára azt hiszem 5000 Ft volt, így azt mondom amint meglátjátok a katalógusban, ne habozzatok megrendelni, mert elérhető áron kaptok egy szuper arctisztító készüléket és ha mégse jönne be nem buktatok vele 10-20 vagy akár még több ezer forintot .

Sajna nem tudom mikor lesz újból elérhető, de amint meglátom szólok ;)

Ann :)

9 megjegyzés:

  1. Hű, tényleg szuper kis szerkezetnek tűnik, kár, hogy nem kapható jelenleg.
    Mit tudsz egyébként róla? Lesz még a katalógusban, vagy csak átmeneti a hiánya?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól tudom, még lesz, egyenlőre szerintem még az igényeket mérik fel.

      Törlés
    2. Szia,a mostanu katalogusban kaphato!

      Törlés
    3. Szia,a mostanu katalogusban kaphato!

      Törlés
    4. kösziii :) elkerülte a figyelmem, aranyos vagy hogy szóltál :)

      Törlés
  2. Annyira bízom bene, hogy a későbbiekben is kapható lesz. Régóta szeretnék egy ilyen arctisztító készüléket, de ezt az avonosat látva most még jobban akarom. Köszi, hogy bemutattad! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is rég szemeztem ezekkel a kütyükkel, örülök, hogy az AVON-nak is lett egy készüléke, ami elérhető áron van :)

      Törlés
  3. Hű, sikerült felcsigáznod. Már egy ideje szemezgetek ezekkel a készülékekkel, de némelyik olyan drága. Néztem ezt az Avonos darabot is, de az igazat megvallva, féltem, hogy esetleg gagyi terméket kapok kézhez. Viszont most sikerült meggyőznöd, remélem, valamelyik következő katalógusban viszontláthatjuk majd :) Köszönet a bejegyzésért! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére nem gagyi :) Nagyon szeretem, nálam főleg a szilikon fej volt kérdéses, mikor még nem próbáltam ki, azóta meg az a kedvencem :) Remélem a márciusiban már lesz újra, de szólok majd mindenképp :)

      Törlés