2016. január 25., hétfő

Legyél Te is kicsit Marilyn Monroe

Én hiszem azt, hogy minden nőben ott rejtőzik egy olyan "én", ami által például Norma Jane-ből Marilyn Monroe lett. Ott van bennünk ugyan az a szexi játékosság, a flört, ami benne is benne volt, csak sokan (én sem)  nem tudjuk ezt előhozni. Ezt vagy nem akarjuk, vagy nem tudjuk, mindenki döntse el, de ha csak egy kicsit is szeretnénk mondjuk Marilyn bőrébe bújni, vagy csak egy pici csillogást szeretnénk a hétköznapokba, vágysz egy pici játékra vagy egyszerűen még nem találtad meg a számodra tökéletes vörös rúzs, akkor februártól irány a Max Factor polcok, mert ott mindezt megtalálhatod. 




Már korábban írtam Nektek, hogy a Max Factor februártól egy limitált rúzskollekcióval lep meg minket, ami Marilyn Monroe igéző, vörös ajkai ihlettek. akkor is írtam, hogy szerintem ez egy szuper kollekció és szuper ötlet. Rátalált a márka pl. az én egyik "problémámra", egyszerűen nincs az a vörös rúzs, amire azt mondom, hogy jól áll és igen ez az a rúzs, ami szexi rajtam.... nincs :D lehet eddig rosszul kerestem ?!

Az új Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe rúzsok most megmutatják nekünk, hogy nem csak a szürkének van számos árnyalata, hanem a vörösnek is és ha nem hisszük, hogy nekünk is jól áll a klasszikus, Hollywoodi dögös vörös, akkor ajánlanak nekünk még 3 alternatívát, méghozzá a bőrtónusunkat figyelembe véve.

Marilyn Berry – Hideg bőrtónushoz

Szerintem őt fogják a legtöbben megvásárolni, mert ő egy szép, visszafogott piros árnyalat, ami tökéletes egy akár egy nude, akár egy party sminkhez is. A Marilyn Bree árnyalat elsősorban a hideg bőrtónussal rendelkezőknek ajánlott, mivel kék alapjegyei jól illeszkednek a hűvös, kissé sápadt bőrtónushoz.



És egy kis Tipp:



Marilyn Sunset Red – Meleg bőrtónushoz 

A Sunset Red, már a nevében is hordozza, hogy a föld színű bőrtónus, a melegebb, barnás kissé sárgás bőr a meleg tónusú bőr. Általában ide tartoznak a barna szemű hajú, vagy a zöld szemű lányok is. Én ezt az árnyalatot fogom kipróbálni, mert mikor beszélgettem, a Max Factor sminkesével Adrival, épp ezekről a rúzsokról, akkor azt tanácsolta, hogy próbálkozzam a bogyós, vagy a narancsos árnyalatokkal. Így tavasz felé kedvet kaptam ehhez a színhez :)





Marilyn Cabernet – Egzotikus bőrtónushoz

A Marilyn Cabernet árnyalat gazdag, mélyvörös árnyalat, lilás alapjegyekkel. Az egzotikus, bőrtónushoz illeszkedik a legjobban. Prémium minőségű, testes vörösborra emlékeztet. ő is megfordult a fejemben mint kipróbálandó szín, nem kizárt, hogy nyárra megveszem :)Hátha megint olyan jó színem lesz mint tavaly :)










Marilyn Ruby Red – Marilyn ikonikus árnyalata

Az eredeti árnyalat, amelyet Marilyn annyira kedvelt. Az ikonikus szín egy telt, igazi vörös árnyalat, amelyet Marilyn keltett életre.






Marilyn Monroe neve azóta, hogy a vörös rúzst, az 1950-es évek vágyott és egyben kötelező szépségfegyverévé emelte, egyet jelent a glamour-ral. A Max Factor „Ruby Red” árnyalatát viselve vörös ajkaival és ikonikus cicás szemhéjvonalával örökre felírta magát a szépségideálok térképére. 

A Max Factor méltó módon ünnepli meg, a nők egyéniségéhez leginkább illeszkedő vörös rúzs kollekcióval, a Marilyn inspirálta színt és sminket.

A rúzsok 2016. február 18-tól kerülnek az állvánnyal rendelkező drogériák üzleteibe. Jegyezzétek meg ezt a dátumot és hajrá :)
 Legyetek kicsit Marilyn-ek ;)
Ann :) :*


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a színek, lehet, hogy beruházok majd a Marilyn Berry-re. Nem tudod véletlenül, hogy mennyibe fognak kerülni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, 3.499 Ft-ba fognak kerülni. Limitált kiadás lesz, jónak ígérkeznek.

      Törlés
    2. Köszönöm :)
      Remélem nem fogják nagyon hamar elkapkodni őket mindenhonnan. :)

      Törlés