2016. augusztus 11., csütörtök

Fókuszban az arc és az ajkak

Hihetetlen, de el jött az első őszi poszt ideje. Igen, már őszi újdonságról írok, ami az újdonságok miatt természetesen jóóó :) A Max Factor szuper dologgal indítja az őszt, új termékek, új funkció, új színek két területen lesz a hangsúly, vágjunk bele :)



Ajkak 
Év elején szuper Marilyn Monroe rúzsokkal rukolt elő a márka, ahol minden bőrtípushoz megtalálhattuk a tökéletes piros rúzst. Most, ősszel a tökéletes vörös árnyalat felderítése és ebben a Max Factor Lipfinity "A vörös ereje" kollekciója lesz a segítségünkre. 


3 árnyalattal bővül a Lipfinity Long Lastin család: 
#23 Sienna: csodálatos fáradt rózsaszín a modern glamouros ajak megjelenésért
#53 Garnet: mély pinkes vörös a telt ajakátváltozásért
#66 Scarlet: egyszerű, elegáns, ikonikus árnyalat a klasszikus vörös megjelenésért.

A szájfény pártiak sem szomorkodhatnak, mert kedvenc vöröseiket megtalálják a Lipfinity Lip Colour vagy a Lipfinity Colour+Gloss termékek között is.

A Max Factor Lipfinity “A vörös ereje” kollekció 34 árnyalata elérhető 2016. augusztusától az állvánnyal rendelkező drogériákban. Javasolt fogyasztói ár: Lipfinity 2 lépcsős ajakszín: 4299.- Lipfinity Color&Gloss: 3999.- Lipfinity Long Lasting ajakrúzs: 3899.-


Arc

Két szuper dologgal indítja az őszt a Max Factor. Lesz egy új termék, a Max Factor Smooth Miracle Primer, amit  ismert és közkedvelt alapozóival fog ajánlani nekünk a márka, hogy ne csak a tökéletes vöröst, de a tökéletes alapozót is megtaláljuk :)

Az új Max Factor Smooth Miracle Primer tökéletes kiegészítője lesz a Max Factor Miracle alapozóknak. Hidratáló formulát tartalmaz az egyenletes, sima bőrfelület elérése érdekében. Előkészíti a bőrt és fiatalos megjelenést eredményez. A primer tápláló összetevőket tartalmaz, hidratál és a számunkra megfelelő Miracle alapozóval együtt tökéletes bőrfelületet ad. 

A Max Factor Miracle Kollekció szeptemberben érkezik és az új primer mellett 4 közkedvelt alapozóbólválaszthatjuk ki a számunkra megfelelőt:
A bőrkiegyenlítő - Miracle Touch Alapozó – Ez a szilárd állagú alapozó bőrrel érintkezve folyékonnyá válik, kiegyenlíti a bőrhibákat és elfedi a tökéletlenségeket a hibátlan végeredmény elérése érdekében. Tökéletes azoknak a nőknek, akiknek nem egyenletes az arcbőr textúrájuk.
A tónuskiemelő: Miracle Match Alapozó – Elhalványítja a bőr hibáit, mesterfokon alkalmazkodik a bőr tónusához, miközben közepes fedést is biztosít, a nude hatású smink alapterméke. Tökéletes azoknak a nőknek, akik olyan alapozóra vágynak, amely láthatatlanul alkalmazkodik a bőr saját tónusához.
A ragyogást biztosító: Skin Luminizer Miracle Alapozó – Fényvisszaverő részecskék és hosszantartó hidratáló kombinációja a gyönyörűen ragyogó, egészséges arcbőrért. Tökéletes választás a szárazabb, fénytelen arcbőrrel rendelkező nőknek.
A bőrfiatalító: Ageless Elixir Miracle Alapozó - Az azonnali és hosszú távú előnyök most egy alapozóban találkoznak: hibátlan fedés és védelem az UV sugárzás* káros hatásai ellen. Tökéletes választás érett bőrre.


Max Factor Smooth Miracle Primer sminkalap - javasolt fogyasztói ára: 4699 Ft
Miracle Touch alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4699 Ft
Miracle Match alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4599 Ft
Skin Luminizer Miracle alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4499 Ft
Ageless Elixir Miracle alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4999 Ft

Addig is, míg jönek a tesztek és a termékek böngésszetek nálam :)
Lipfinity rúzsról ITT írtam.
A Max Factor Skin Luminizer alapozóról ITT olvashattok egy röpke véleményt.
A Miracle Match alapozóról ITT írtam.

A rúzs és a Miracle Match alapozó voltak az első termékek amivel elindítottam a mini smink videókat :)
A rúzsról volt a legelső vidim nézzétek meg ITT , majd jött az alapozó ITT :)

Tetszik, hogy ebben az évben a Max factor csupa olyan terméket dob piacra, vagy termék családot kapcsol össze újra, egy új termékkel, ami segít eligazodnunk a sminktermékek között, de legfőképp abban segít, hogy a számunkra tökéletes termékeket találjuk meg. És azért kiválasztani a tuti alapozót tudjuk, hogy nem egyszerű :)

Nektek melyik újdonságra csillant fel a szemetek?
Igénybe veszitek a Max Factor adta segítséget, akár a vörös rúzs, akár alapozó választása terén?

Szép hetet :)

Ann :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése