2016. augusztus 16., kedd

Magas fényű rúzsok az AVON-tól

Az egyik legjobb nyári újdonsága az AVON-nak a Shine Burst ajakrúzsok, amik vibráló nyári színekben érkeztek és még mindig megrendelhetitek bevezető áron őket, de nézzük mitől szuperek.


A csomagolással már felhívják magukra a figyelmet a metál csillogású tégelyben rejtőzködő rúzsok. A rúzsok hidratáló formulával rendelkeznek és  gyümölcs-kivonatokat tartalmaznak, melyek közül a papaya-kivonat simítja, a kókuszolaj kondicionálja, míg a gránátalma-kivonat hidratálja ajkainkat. Szerintem a kókuszolajnak köszönhető, hogy a rúzs nagyon puha, könnyen siklik az ajkakon és picit olvadós. A tápláló hatás mellett intenzív színekre és intenzív, vizes fényű csillogásra számíthatunk. 



Nekem két árnyalat érkezett tesztelésre, a Fresh Fuchsia és a Plum Shock. A két rúzs mindegyikénél érzem a hidratáló hatást, és mindegyik magas, vizes fényű finisht ad. A különbség a színekben rejlik. A Fresh Fuchsia egy intenzív, pink árnyalat, ami szépen fed és erősen. Tartóssága közepes. A fény természetesen hamar kopik, de maga az árnyalat még délben is tartott, nem tűnt el. 
A Plum Shock már más természetű rúzs. Ő kicsit áttetszősen és foltosan fed, de ebből is ki lehet hozni a maximumot, hamarosan lesz róla videó. De elárulom, szuperül mutat alatta egy intenzív, üde szín, vagy egy sötétebb szájkontúrral igazi vámpíros, démoni ajkakat lehet készíteni, ami egy durvább hétfőn még jól is jöhet ;) Tehát a feltűnő, ajak hangsúlyos, ombre sminket készíthetünk vele, csak egy kis fortély kell hozzá.
15 árnyalatból választhatunk és igaz, hogy a nagy részük gyümölcsös nyári árnyalat, van ott a Pulm Shock mellett még pár szín, ami szerintem őszre is tökéletes ;)
Most még 899 Ft-ért megrendelhetitek, ITT pedig megnézhetitek az össze árnyalatot :)

Hamarosan videó is lesz a Insta oldalamon :) 
#followme ;)

Szép hetet :)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése