2016. augusztus 7., vasárnap

Liner Looks_FestivalLook3

Már volt két fesztivál sminkem, de az igazi fesztivál sminket amit már rég meg szerettem volna csinálni, azt most mutatom meg Nektek :) Azért ő "A" fesztivál smink, mert ha a hétköznapokban nem is vagyunk elég bátrak egy fehér tushoz, azért a buli kedvéért bevállaljuk, aztán rájövünk, hogy mennyire klassz :) most nem csak a smink lesz a téma, hanem bemutatom a Maybelline Master Ink fehér tust is :)

Katt a képre a videóért ;)

Nem újdonság a tus, tavasz óta beszerezhettétek már Ti is egy páran, a Maybelline Master Ink tust, ami matt, intenzív fehér tusvonalat ígér. A tubus klassz, tus feje egy vékony applikátor, amivel szép vékony vonalat lehet húzni. Volt hasonló fejjel ellátott Bourjois tusom, azt nagyon imádtam, egyszerűen és könnyen lehetett vele cicás szemeket varázsolni (itt írtam róla). 


Vele is könnyen lehetne, de egy valami nem engedi, mégpedig maga a festék :S  Nem pigmentált, annyira, amennyire elvárnám és sajna foltosan fog. Így önmagában használva, macerás egy intenzív fehér tusvonalat húzni vele, de vannak eszközök, amivel áthidalhatjuk a hibát. Vagy szemhéjalapozóval, vagy fehér ceruzával alá lehet rajzolni a vonalat és utána erősíthetünk rá tussal. Ezzel nem csak elérjük az élénk, fehér vonalt, de a tartósságán is növelünk. 


Összességében, nem a legjobb tus amivel találkoztam, de egy egyszeri fesztivál smink elkészítése kedvéért lehet beszerezném közösen a barátnőmmel. Még lógok Nektek a harmadik fesztivál sminkkel :) A képet a poszt elején már láthattátok, a videót is megnézhetitek a rá kattintotok, vagy ITT :)



Ha pedig még szeretnétek elveszni kicsit a tusvonlak világában itt van pár tipp, amit lehet hasznosítani, akár a közelgő Sziget Fesztiválon :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése